Cacao ceremonie met Sjamanenstem

2 uur | € 165

+ Rapé, Blauwe lotus

De cacao ceremonie brengt je in diep contact met jezelf en opent je hart. In combinatie met de sjamanenstem worden er diepliggende delen van jezelf geraakt en geroerd. De sjamanenstem brengt je bij diepliggende angsten en pijnen en geeft je de wijsheid, de inzichten en de kracht om die te verwerken en los te laten. Na deze ceremonie voel jij je verlicht en verlost.

Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Cacao ceremonie met Sjamanenstem

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Sjamanistische thema wandeling

Cacao ceremonie met Sjamanenstem

Agua de Florida ceremonie

Wat is een cacao ceremonie?


De Maya’s noemden cacao ‘food of the Gods’ omdat geloofden dat je ermee in contact komt met de goden. De rauwe, pure, biologische en ongebrande cacao uit Nicaragua heeft gezonde vitamines en mineralen. Ceremoniële cacao brengt je dichter bij jezelf, ondersteund je om dieper in meditatie te gaan en laat het je creativiteit stromen. Je komt er mee in contact met je levensenergie wat een goddelijke ervaring is. Onverwerkte emoties kunnen naar boven komen bij het drinken van een ceremoniële dosis cacao en daarmee ook een energetisch en mentaal reinigend effect.


De uitnodiging van de cacao


Na het nemen van een ceremoniële dosis begeleid ik je om werkelijk contact te maken met de spirit van de cacaodrank om ze het meeste uit de ervaring te halen. De cacao voelt stromend en wakkert creativiteit aan. Haar spirit voelt zacht en heel vrouwelijk waardoor je warm van binnen wordt en kan voelen waar het werkelijk om gaat in mijn leven. Maar vergis je niet, ze is ook heel krachtig en kan deze spirit je ook een diepe reiniging geven op zowel fysiek, energetisch als mentaal vlak.


We verbinden ons met onze ademhaling en ons hart middels mediatie en visualisatie en met ons lichaam door lichaamswerk, kundalini mediatie en Qi gong oefeningen. Door de rituelen en de cacao kunnen we diep in onszelf keren en komt vanuit het onderbewustzijn naar boven wat er werkelijk in ons speelt en waar we werkelijk behoefte aan hebben.


De bevrijding met de sjamanen stem


Je maakt de innerlijke reis liggend op een fijn matras en ondergaat een klankband van instrumenten zoals sjamanen drum, Surinaamse trommel, klankschalen, windgongen, ratels en rainstick. Ik stem mij af op jou als persoon of de groep en ga intuïtief zingen. Deze zang staat wel bekend als ‘Lichttaal’ of ‘Oerzang’. Het activeert oude delen in je hersenen waardoor je beelden kunt krijgen, energetisch wordt opgeschoond en je oorsprong weer zal kunnen herinneren. Wie je in essentie bent. Ook door de trilling in mijn stem vindt er een activatie en opschoning in je plaats.


In het laatst deel van de ceremonie delen wij de ervaringen en maken de vertaling naar intenties en praktische rituelen waarmee je de ontvangen heeling en inzichten kunt verankeren in je dagelijks leven.


Integratie


Na de ceremonie ervaar je een opgelucht, dankbaar en verlicht gevoel. Door het doobreken van blokkades en overtuigingen komt diepe vermoeidheid naar boven en is het belangrijk jezelf de tijd en ruimte te geven om te herstellen. Ik ben beschikbaar om je te helpen of bij te staan mochten er onverwachte zaken zich aandienen.

 • Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
  Meerdere datums
  za 23 jul.
  Locatie Reijgershof
  23 jul. 10:00 – 24 jul. 17:00
  Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.
  Delen
 • Sjamanistische klank meditatie cirkel
  30 jul. 10:00 – 12:00
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.
  Delen
 • Workshop stem- en klankheling @ Ayuna Festimony
  09 sep. 14:00 – 11 sep. 17:00
  Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland
  Verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem. Daarna ontvangen de deelnemers een stem- en klankheling als groep.
  Delen

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>