Rite of the Womb en Sjamanen wandeling

4 uur | € 290

+ Rapé, Blauwe lotus

De sjamanistische wandeling brengt je in contact met je jezelf en wat je echt nodig hebt: inzicht, heling, (zelf)liefde. De Rite of the Womb verbind je met je vrouwelijke energie en de vrouwenlijn waar je deel van uitmaakt. Door de rituelen worden onderdrukte gevoelens, onzekerheden, kwetsbaarheden zichtbaar. De blokkades laat je op liefdevolle wijze gaan waarna je volledig in je vrouwelijke kracht gaat staan.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Rite of the Womb en Sjamanen wandeling

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Rite of the Womb met Voice healing

Creative flow ceremonie

Rite of the Womb en Sjamanen wandeling

Right of the Womb en Sjamanen wandeling


De vrouwelijke energie is altijd aanwezig maar niet altijd even toegankelijk. De Rite of the Womb ceremonie brengt je via baarmoeder in contact met deze energie en oude wijsheden. De wandeling in de natuur samen met sjamanistische rituelen verlossen je verder van opgekropte emoties, blokkades en misplaatste overtuigingen. Moeder natuur en de verbindende werking van de vrouwelijke energie geven je in deze ceremonie de ruimte om je zelf te herontdekken, los te laten wat niet van jou is en geven je richting voor verdere groei en bloei.


Uitnodiging van de Rite of the Womb ceremonie


Veel vrouwen dragen (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

De baarmoeder (de buik) is van oorsprong een plek van creatie en leven geven. Het is ook de plek waar vrouwen (en mannen) pijn, angst en trauma in opgeslagen hebben uit dit leven en uit generaties vrouwen voor hen.


Deze ceremonie staat in het teken van het helen van jouw vrouwenlijn en jouw baarmoeder, zodat jouw baarmoeder weer een plek kan zijn van creatie, vreugde en je weer bij jouw diepe vrouwenwijsheid kan komen. Met dit ritueel schoon je ook de vrouwenlijn in je familie op van 7 generaties terug en de generatie voor je. The 'Rite of the Womb' is heel krachtig en intens. Het brengt alle zachtheid in jou moeder-schoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke wijsheid weer volop zal kunnen stromen.


Bevrijding met de voice healing ceremonie


De natuur en frisse buitenlucht zorgen er voor dat je beter kunt ontspannen, het wordt stil in je hoofd waardoor je beter bij je gevoel kan komen. Omdat je beweegt, komt hetgeen wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook in beweging en is er ruimte voor stilte, nieuwe inzichten en overpeinzingen. Je hoeft elkaar niet altijd aan te kijken waardoor het makkelijker is gevoelig of pijnlijke zaken te uiten. Rituelen op basis van de kracht van de natuur zoals het medicijnwiel werken op het bewuste en onbewuste niveau en nemen blokkades weg. In een persoonlijke opdrachten in de natuur ontstaan verrassende confrontaties met jezelf en de omgeving die inzicht geven en oplossingsrichtingen bieden voor jouw situatie.


Integratie


Na de Rite of the Womb ceremonie mag je zelf ook andere vrouwen de inwijding doorgeven. Het ondergaan van een Rite of the Womb ceremonie en Sjamanen wandeling brengen en op een plek van heling, erkenning, wijsheid en (zelf) liefde. Je kunt deze energie lange tijd vasthouden door de inzichten en oefeningen te introduceren en prakticeren in je dagelijks leven.

 • Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
  Meerdere datums
  za 23 jul.
  Locatie Reijgershof
  23 jul. 10:00 – 24 jul. 17:00
  Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.
  Delen
 • Sjamanistische klank meditatie cirkel
  30 jul. 10:00 – 12:00
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.
  Delen
 • Workshop stem- en klankheling @ Ayuna Festimony
  09 sep. 14:00 – 11 sep. 17:00
  Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland
  Verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem. Daarna ontvangen de deelnemers een stem- en klankheling als groep.
  Delen

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>