Sjamanistische thema wandeling

2 uur | € 135

Een sjamanistische wandeling is een wandeling in de natuur waarbij je je verbindt met jezelf en de levende wereld. De wandeling heelt, geeft inzichten in moeilijke situaties en antwoorden op levensvragen. De sjamanistische rituelen in de natuur brengen je hoofd tot rust en zetten je binnenwereld in beweging waardoor vastzittende energie en blokkades vrijkomen.

Sjamanistische thema wandeling

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Sjamanistische thema wandeling

Cacao ceremonie met Sjamanenstem

Agua de Florida ceremonie

De helende werking van de natuur


Natuur, buitenlucht en groene landschappen verhogen ons serotonine-gehalte en verlaagt het buitenzijn de hartslag en vermindert het vrijkomen van stresshormonen. Serotonine wordt ook wel het geluk hormoon genoemd die rustgevend inwerkt op onze emoties en stemmingen en voor een betere nachtrust zorgt. In ceremonies maak je contact met Moeder Natuur en haar spirits die een helend of bevrijdend effect op je hebben.


De uitnodiging van de natuur


De natuur en frisse buitenlucht zorgt ervoor dat je beter kunt ontspannen, het wordt stil in je hoofd waardoor je beter bij je gevoel kan komen. Omdat je beweegt, komt hetgeen wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook in beweging. Doordat de gesprekken voor een deel wandelend worden uitgevoerd, is er ruimte voor stilte, nieuwe inzichten en overpeinzingen. Je hoeft elkaar niet altijd aan te kijken waardoor het makkelijker is gevoelig of pijnlijke zaken te uiten. Rituelen op basis van de kracht van de natuur zoals het medicijnwiel werken op het bewuste en onbewuste niveau en nemen blokkades weg. In een persoonlijke opdrachten in de natuur ontstaan verrassende confrontaties met jezelf en de omgeving die inzicht geven en oplossings richtingen bieden voor jouw situatie.


De bevrijding in de natuur


Tijdens de sessies wordt de natuur ingezet als spiegel voor wat in jezelf leeft. We maken gebruik van de materialen uit de natuur die kunnen dienen als symbool voor iets wat op dat moment in jou leeft. Naast het werken met symbolieken, metaforen en familie opstellingen oefenen wij tijdens een wandeling Mindfulness, visualisaties, NLP, Voice Dialogue en trekken wij een inzichtkaart.

Wij kijken wat echt belangrijk voor jou is en hoe je hiernaar kunt leven. Leren om jezelf volledige aandacht te geven, echt aanwezig te zijn in het moment en je lijf te voelen en te ervaren wat voor moois dit je kan brengen.


Integratie


Elke natuur ceremonie is anders, niet alleen door de verschillende sjamanistische rituelen, maar vooral door hetgeen de natuur in het moment aanbied. De natuurceremonie kan ook worden gecombineerd met andere ceremonies op basis van de stem en de vrouwelijke energie.

 • Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
  Meerdere datums
  za 23 jul.
  Locatie Reijgershof
  23 jul. 10:00 – 24 jul. 17:00
  Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.
  Delen
 • Sjamanistische klank meditatie cirkel
  30 jul. 10:00 – 12:00
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.
  Delen
 • Workshop stem- en klankheling @ Ayuna Festimony
  09 sep. 14:00 – 11 sep. 17:00
  Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland
  Verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem. Daarna ontvangen de deelnemers een stem- en klankheling als groep.
  Delen

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>