top of page
De Magische Vrouw, 7 maanden programma.
De Magische Vrouw, 7 maanden programma.

vr 11 okt

|

Delft

De Magische Vrouw, 7 maanden programma.

Ontdek jouw eigen wijsheid en magie gedurende 7 magische ceremonies met verschillende thema's en ervaar de krachtige en helende werking van sisterhood.

Tijd en locatie

11 okt 2024, 09:45 – 09 mei 2025, 15:15

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

In oktober start het 7 maanden programma: Magische Vrouwen Cirkel.

Gedurende 7 maanden heb je elke 4 a 5 weken een dag voor jezelf en mag je in ceremonie de kracht ervaren van de cirkel van sisterhood. 

Ontdek jouw eigen wijsheid en magie gedurende 7 magische ceremonies met verschillende thema's. Gun jezelf deze heilige ruimte om op te laden, op te schonen, te transformeren, te activeren en te ontvangen. In de eerste plaats komen we bij elkaar voor onszelf. Naast heling voor onszelf zullen wij als vrouwen onze krachten bundelen voor het collectieve vrouwenveld en moeder aarde. 

Tussen de ceremonies door zal er telkens een online groepssessie zijn van 1 1/2e uur met sharing, en meditatie. Deze online sessie is tevens een voorbereiding voor de volgende ceremonie en de voorbereidende opdrachten voor thuis zullen besproken worden.

Voor wie:

- Jij bent opzoek naar jouw eigen wijsheid en bent klaar om een diepe duik in jezelf te nemen.

- Jij wil weten wat jouw ‘medicijn’ is. Wat hetgeen is wat jij de wereld in mag gaan zetten, jouw magie.

- Of  jij hebt juist jouw magie gevonden en wil in een veilige setting dit delen met andere sisters.

- Als gevoelige vrouw wordt jij soms moe van alle hectiek om je heen in het dagelijks leven en je wil een moment per maand waar je naar uit kan   kijken om uit te rusten en op te laden. Om te reflecteren en jezelf in rust te ontmoeten en te delen met andere vrouwen.

- Jij zit in een ontwakingsproces en je hebt behoefte aan gelijkgestemden.

- Jij zorgt altijd goed voor anderen maar zou nu wel eens zelf gedragen willen worden.

- Het  dagelijks leven slokt je soms zo op dat je inspiratieloos bent en je opzoek naar een plek waar je jouw inspiratie kunt aanboren.

- Jij wilt je (leren) verbinden met plantmedicijnen en hun wijze lessen leren.

- Jij wilt leren om jouw eigen healer te zijn.

Wat levert het je op:

7 maanden lang elke maand samen komen in ceremonie met dezelfde groep vrouwen levert je dit op:

Na dit traject sta jij stevig in je vrouwelijke zachte kracht. Jouw creativiteit stroomt, je weet wat jouw magie is die je de wereld in mag gaan sturen, je kan in zachtheid zijn naar jezelf en de wereld, je kunt je (be)grenzen voelen en aangeven op een liefdevolle en duidelijke manier. Je hebt oude patronen en overtuigingen doorbroken en staat in contact met je intuïtie en oeroude vrouwen wijsheid. Jouw gevoel stroomt volop, je kan jezelf laten zien en horen en weet wat je wilt. Je hebt de tools in handen om jouw gelukkigste leven te manifesteren en help mee om de wereld en moeder aarde in balans te brengen en te helen. Je hebt fijne connecties met andere vrouwen gelegd en de rijkdom van een prachtige, diepe reis in je rugzak erbij. En je mag een mooi inwijdingsrituelen zelf door gaan geven aan andere vrouwen.

Thema’s waarmee we o.a. zullen werken: 

planten magie (o.a. cacao en/ of roos, blauwe lotus), voice healingen/ sound healing en stembevrijding, stemactivatie, het medicijnwiel en krachtdieren, baarmoeder heling, je eigen helende spray “Agua de Florida maken”, bekrachtigende rituelen in de natuur, het lichaam als poort, inttiaties, sharings en zoveel meer.

Het programma zal op vrijdagen plaatsvinden tussen 09:45 en 15:15uur. Precieze data volgen snel.

Meer informatie: stuur mij een mailtje of appje en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Maximaal 8 vrouwen (minimaal 4 vrouwen).

Investering: Nu 97 euro vroegboek korting tot 1 augustus! 1296 euro totaal. 

Daana1393euro.

inclusief: telefonische intake van 60 minuten, app conatct via app groep tussendoor of prive, 30 minuten telefonische evaluatie tussendoor, vega lunch, 2 inwijdingen met digitale readers, versnaperingen en thee. 

Tickets

  • Vroegboek korting

    Magische Vrouwen Cirkel, 7 maanden programma

    € 1.296,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page