vr 11 jan. | Centrum Dynamis

Mini Retraite: 'Nieuw begin'

Nu al uitkijken naar een heerlijk moment van rust voor jezelf in 2019? Boek alvast de Mini Retraite met thema: 'Nieuw begin' in januari en kom zo ontspannen de feestmaand door.
Registratie is afgesloten
Mini Retraite: 'Nieuw begin'

Tijd en locatie

11 jan. 2019 19:45 – 21:45
Centrum Dynamis, Floris Burgwal 194, 2907 PL Capelle aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

De drukte van de feestmaand staat nog voor de deur, maar hoe heerlijk is het om nu alvast een moment helemaal voor jezelf in het nieuwe jaar in te plannen?

Een avond om jezelf te voeden met rust, ruimte, warmte en zachtheid. Even helemaal niets moeten alleen maar opladen. Tijd helemaal voor jezelf, voor ontspanning en reflectie.

Deze avond gaan we er weer een heerlijke, ontspannen avond van maken.

We besteden aandacht aan het nieuwe jaar 2019 wat nog geheel blanco voor ons ligt. In de stilte en de rust kun je ervaren wat er echt belangrijk voor je is en zo een mooie, bewuste intentie zetten voor dit nieuwe jaar.

Kom en ervaar de kracht van stilte en eenvoud in een kleine groep (max. 6). Ga opgeladen en met nieuwe inzichten weer naar huis.

Hoe: meditatie, visualisatie, Qi gong, stilte, rustige, mooie muziek, meditatief tekenen/ schilderen, reflectie en eventueel een inzicht kaart trekken.

Wees heel Welkom!

Kosten: 25 euro p.p.

Aanmelden en/ of informatie: Maaike, maaike@natuurzijn.nl, 06-17102522

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement