top of page

Item List

In deze ceremonie wordt een helende en reinigende planten spray op basis van pure, biologische alcohol bereid. Agua de Florida wordt al eeuwen door sjamanen gebruikt ter bescherming of energetische zuivering van personen en ruimtes. Het ritueel van het creëren brengen verlangens en behoeften naar boven en verankeren je intenties in de spray.

Agua de Florida ceremonie

3½ uur | € 250

Read More
De cacao ceremonie brengt je in diep contact met jezelf en opent je hart. In combinatie met de sjamanenstem worden er diepliggende delen van jezelf geraakt en geroerd. De sjamanenstem brengt je bij diepliggende angsten en pijnen en geeft je de wijsheid, de inzichten en de kracht om die te verwerken en los te laten. Na deze ceremonie voel jij je verlicht en verlost.

Cacao ceremonie met de intuïtieve stem

2 uur | € 165

Read More
Een sjamanistische wandeling is een wandeling in de natuur waarbij je je verbindt met jezelf en de levende wereld. De wandeling heelt, geeft inzichten in moeilijke situaties en antwoorden op levensvragen. De sjamanistische rituelen in de natuur brengen je hoofd tot rust en zetten je binnenwereld in beweging waardoor vastzittende energie en blokkades vrijkomen.

Medicijnwiel Wandeling met Krachtdieren

2 uur | € 135

Read More
bottom of page