top of page
cacao 2.jpg

STEM HELING

LAAT JE HELEN DOOR DE KLANKEN VAN MIJN STEM EN INSTRUMENTEN

"BEWANDEL DE WEG NAAR BINNEN"

Deze sessie duurt gemiddeld 2 uur.

 

Tijdens de ceremonie neem ik je mee op een helende reis, waarbij ik gebruik maak van mijn stem, instrumenten en intuïtie.

Waarvoor:

Deze healing is goed om lichamelijke pijn te verzachten, je zal meer innerlijke rust ervaren en het zal je energetisch opschonen waardoor je (weer) fijner in je vel komt te zitten. Je voelt wat echt belangrijk voor je is in jouw leven, wat jij nodig hebt en wat jij de wereld in wil brengen. Met mijn stem en instrumenten komen er verschillende tonen en trillingen vrij die blokkades in je lijf en emoties los kunnen maken, dit kan je ook werkelijk voelen. Een Stem Heling voelt als een reis waarin je door verschillende emotionele lagen heen beweegt. I

 

Ieder geluid roept weer iets anders op. Geluidsgolven hebben ontzettend veel kracht en het effect op mensen is groter dan je misschien zou denken. Ze kunnen stress verminderen en je zenuwstelsel kalmeren waardoor je meer in balans komt. Je bereikt een hogere staat van bewustzijn.


Energie is de onzichtbare basis van alles. Geluid heeft grote impact op jouw energie en op je lichaam. Denk er maar eens aan hoe geluid water in beweging brengt. Ons lichaam bestaat grotendeels uit water en geluid brengt daarom ook jouw cellen in beweging. Blokkades trillen los, waardoor jouw energie weer vrij door je lijf gaat stromen.

CACAO%203_edited.jpg

We zetten veel emoties en trauma’s vast in ons lijf waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Met geluid kunnen we dit losmaken. Dat (onder meer) verklaart de impact van muziek op onze gemoedstoestand.

Ik zing intuïtief in een taal die ook wel ‘lichttaal’ of Oer-zang wordt genoemd.

Je kan deze klanken alleen met je hart en op zielsniveau ‘verstaan’. Hierdoor word je echt je gevoel ingetrokken. Deze zang stimuleert ook oeroude delen in je hersenen waardoor je als vanzelf je oorsprong zult herinneren. Het brengt je weer terug naar de kern van het leven. Waar gaat het jou echt om in je leven? Wie ben jij van oorsprong?

Wat gaan we doen?

Met mijn hulp stem je jezelf af op je intentie. Ik begeleid je met een mooi ritueel naar het ‘waarom’ je deze sessie wilt doen. Waar liggen je behoeftes, wat heb je nodig op dit moment? Vervolgens doen we een meditatie gericht op de ademhaling en het hart.

Hierna mag je lekker gaan liggen op een heerlijk zacht bedje en nodig ik je uit om totaal te ontspannen. Je hoeft even niets te doen, alleen maar te ontvangen.  Ontspan bij mijn zang, tonen en muziekinstrumenten. Ook je neus wordt verwend met verschillende helende oliën-en (zelfgemaakte) planten sprays.

Terwijl ik zing, stem ik mij volledig op jou af, ik krijg beelden door die je inzichten kunnen geven. Regelmatig krijgen mijn cliënten zelf ook beelden en maken ze een innerlijke reis. Mijn zang stemt zich af op de persoon die bij mij is. Ik weet nooit van tevoren wat er door mij heen zal stromen aan zang, klanken en taal. Achteraf kan ik je er wel meer over vertellen. De mensen die je voor zijn gegaan in een ceremonie vertellen dat zij zelf ook allerlei associaties kregen bij het horen van mijn zang. Zo krijg ik bijvoorbeeld terug dat ze zich in gedachten in Afrika in de natuur bevonden, bij de indianen of bij een ander oervolk. Het ondergaan van deze vorm van Sound Healing geeft gronding en kan je inzichten en richting geven aan je leven in dit moment. Je voelt je lichter en vrijer achteraf. Het kan voorkomen dat er eerst nog vermoeidheid uitkomt. Geef jezelf hier vooral aan over en drink veel gezuiverd water achteraf. Er kan veel loskomen tijdens een sessie en het is fijn als je daarna wat tijd voor jezelf hebt.

Duur: gemiddeld 2 uur

 

Een Stem Heling Ceremonie kan geboekt worden met een extra tikkeltje magie (lichte plantmedicijnen).

Te denken valt aan Rapé, Cacao- en of Blauwe Lotus tinctuur. 

Duur: Gemiddeld 3 uur.

                                                                            

Er zal altijd een telefonische intake plaatsvinden waarin ik deze mogelijkheden met je zal bespreken en je zal helpen met je keuze om dit wel of niet toe te voegen aan deze sessie.

 

Nazorg

Bij beide bovenstaande sessies is er naast een telefonische intake ook contact nadien via whats app inbegrepen en indien gewenst een telefonisch consult van maximaal 20 minuten.

 

Nieuwsgierig geworden? Boek nu een sessie of voel je welkom om vrijblijvend je vragen te stellen via app, mail of ik kan je een belletje geven. Liefs Maaike 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

 

Bij te boeken plantmedicijn rituelen:

 

Rapé: dit is een aardend en energetisch reinigend ritueel met een kruidenmengsel van helende planten en boomschorsen uit het Amazonegebied, rapé genaamd. Dit kruidenmengsel blaas ik in je neus op rituele wijze. Hierbij kunnen vastzittende emoties loskomen en word je als het ware in je lichaam getrokken en kunnen je gedachtes tot ‘stilstand’ komen. Het reinigt en zuivert tevens je neusholtes.

 

Blauwe Lotus tinctuur: dit is de tinctuur van een blauwe waterlelie die al sinds de Oude Egyptenaren bekend is en daar in spirituele rituelen werd gebruikt. De blauwe lotus staat bekend om haar gezondheidsvoordelen en aantrekkelijke effecten. Te denken valt dan aan:

  • Het is een hartopener

  • Heelt onze seksualiteit, vrouwelijkheid en sensualiteit

  • Om beter in je gevoel te blijven

  • Mild euforisch

  • Anti-angst en stress

  • Bevat veel antioxidanten

 

Cacao: Cacao of Kawkaw is pure rauwe cacao en brengt je in contact met je hart, het is een echte hartopener. Je kunt makkelijker verbinding maken met je lichaam en je kunt je beter focussen. Door de cacao kun je een liefdevolle, vrouwelijke energie voelen, je gelukzalig voelen, je creativiteit gaat stomen en je komt tot rust in je lichaam en mind. De cacao heeft een krachtig transformerend effect op je lichaam en geest en geeft een diepere verbondenheid met je hart. In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je blij en vrolijker kan voelen, ook na de ceremonie. De cacao stelt je in staat om je op een subtiele liefdevolle en stille manier waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt. Het brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid. Soms mogen er eerst oude gevoelens losgelaten worden zoals bijvoorbeeld verdriet of boosheid waarna je weer beter bij liefde kunt komen. Het kan je helpen om jezelf nog meer open te stellen, waardoor de healing dieper op je in kan werken. Het is een hele mooie toevoeging voor verdieping van ceremonies en rituelen voor persoonlijke ontwikkeling.

De oude Maya’s dronken al cacao in spirituele rituelen en noemden het ‘voedstel van de goden’. Het bracht hen in contact met god, de bron en hun ziel.

En nog een mooie bijkomstigheid: de cacao bevat veel antioxidanten wat goed is voor je immuunsysteem en super gezonde mineralen voor je lichaam zoals ijzer, zink, chroom en magnesium. 

Er zijn enkele contra-indicaties, zoals het gebruik van sommige antidepressieve, serieuze hartklachten, en zwangerschap. In deze gevallen kan er alleen een kleine hoeveelheid worden genomen. Alcohol en drugs combineren helemaal niet met cacao. Geef indien van toepassing dit duidelijk aan in het intakegesprek.

bottom of page