top of page
Ademwerk, Stembevrijding en Soundhealing
Ademwerk, Stembevrijding en Soundhealing

za 18 feb

|

Capelle aan den IJssel

Ademwerk, Stembevrijding en Soundhealing

Een dag vol helende ervaringen, die je wellicht nog onbekende gevoelens laat ervaren. Onder de liefdevolle begeleiding van Voice- en Sound healer Maaike Borsboom en Adem Coach Marloes van Brugge

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

18 feb 2023, 13:30 – 17:30

Capelle aan den IJssel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Ademwerk, Stembevrijding en Soundhealing 

Een dag vol helende ervaringen, die je wellicht nog onbekende gevoelens laat ervaren. Onder de liefdevolle begeleiding van Voice- en Sound healer Maaike Borsboom en Adem Coach Marloes van Brugge (www.volopadem.nl)

Deze dag brengt jou een reis waarbij je eerst de diepte in gaat, naar binnen toe, een innerlijke reis in jezelf. Vandaar uit maken we de beweging naar buiten.

Marloes begeleid je eerst in de verbonden ademhaling op een reis naar binnen. Vrijwel iedereen heeft emotionele en energetische blokkades in het lichaam, waar onze ademstroom netjes omheen gaat. Deze dag adem je daar wel doorheen. Je voelt, ziet soms, wat je onbewust onderdrukt, om het te kunnen helen. Je wordt je bewust van wat zich in het onderbewuste afspeelt. Dat is op zichzelf al een bevrijdende ervaring die je prachtige inzichten kan geven. Deze dag wordt je nog verder meegevoerd.

Maaike gaat daarbij namelijk intuïtief zingen, begeleid met prachtige muziekinstrumenten. Deze vorm van zang wordt ook wel de taal van de ziel genoemd. Onze mind begrijpt de klanken niet, terwijl het hart zich opent. Op een diep niveau voelt het bekend voor je. Het opent nog meer je onderbewustzijn, waardoor je in combinatie met de verbonden ademhaling onbewuste lagen van jezelf kan gaan verkennen en helen.

Na deze bevrijdende reis begeleidt Maaike de groep om zelf te klinken. Zonder daar een mening over te hebben, ingetogen of luid, zonder te vergelijken, zonder goed of fout. Geniet van je eigen geluid. Iets wat velen van ons maar weinig doen. Ervaar de kracht van jouw stem. Het werkt heel bevrijdend en je gaat zingend naar huis!

Wat brengt dit jou:

Diepe ontspanning Het gevoel van verbondenheid Het opent je hart, je kan voelen wat werkelijk belangrijk voor je is Loslaten van blokkades (spanningen in lichaam, beperkende overtuigingen, opschonen familielijn etc.) Diepe inzichten Vrijer en dieper ademen Meer zelfliefde Beter grenzen voelen en aan durven geven Jezelf beter en authentieker durven uiten Gevoel van bevrijding

Voel jij ook dat het tijd is voor meer liefde voor jezelf, bewustwording, heling en bevrijding van dat wat jou nog afremt? 

Je bent heel welkom!

Wanneer: zaterdag 18 februari 2023, 13.00/13.30 uur – 17.30 uur (exacte aanvangstijd volgt)

Locatie: Centrum Sensibel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel

Kosten: €119

Korting: als je reserveert voor 1 februari 2023 krijg je €20 korting en betaal je slechts €89!

Aantal deelnemers: 4 tot 8 personen.

Meer informatie of aanmelden: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl.

Bij aanmelding ontvang je alle informatie, de factuur en een gezondheidsverklaring per mail. Dit laatste omdat er enkele contra-indicaties bestaan. Na betaling is je inschrijving definitief. Op basis van de gezondheidsverklaring kan je deelname geannuleerd worden van onze zijde. Dan nemen we contact met je op.

Deel dit evenement

bottom of page