top of page
Agua De Florida Ceremonie/Workshop
Agua De Florida Ceremonie/Workshop

do 27 okt

|

Abtswoude

Agua De Florida Ceremonie/Workshop

Lieve sisters, graag nodig ik jullie uit om op rituele wijze allemaal onze eigen Agua De Florida te maken volgens een geheim recept uit Zuid Amerika.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 okt 2022, 09:45 – 15:00

Abtswoude, 2623NB Delft

Over het evenement

AGUA DE FLORIDA TE BEREIDEN OP RITUELE WIJZE 🌸🍀🌸🍀🌸 Welkom Sister!

Hierbij nodig ik je uit op donderdag 27 oktober om elkaar te ontmoeten in mijn mooie, lichte ruimte in Delft.

Deze dag staat er een ceremonie/ workshop gepland waarin we allemaal onze eigen Agua de Florida zullen bereiden, stap voor stap gebrouwen volgens een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika.

Agua de Florida is een heilige bloemen, kruiden en planten spray op basis van pure alcohol. Het wordt gebruikt bij ceremoniën en rituelen (door o.a. de sjamanen uit Zuid Amerika), voor personen en ruimtes om deze te zegenen, energetisch te reinigen en te vieren.

Agua de Florida wordt traditioneel alleen door vrouwen bereid en het recept mag dan ook alleen op rituele wijze aan vrouwen worden doorgegeven.

Met dit ritueel eren en zegenen we alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, als ook onze eigen voorouderlijke lijn van vrouwelijke energie. We eren Moeder Aarde en de helende planten, kruiden en wortels die we mogen gebruiken. En we eren onszelf, de barende en creërende kracht die we als een vrouwen mogen dragen in onze baarmoeder en in ons hart.

En tot slot zullen we onze vers gemaakte Agua de Florida zegenen en ... vieren!

Mocht je een instrument hebben, neem deze mee 🙂!

Jouw eigen fles Agua de Florida wordt een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen, gevuld met jouw vibratie en helende intenties.

Deze dag staat bol van rituelen, meditaties, prayers, zang en muziek.

Je kunt dit helende bloemenwater voor jezelf maken, voor je geliefde, voor cliënten, ceremonies, voor genezing, reiniging… het hangt allemaal af van de ingrediënten die je gebruikt, van je intenties en van de gebeden die je toevoegt.

Na deze ceremonie/ workshop mag jij dit ritueel ook zelf doorgeven.

Deze tijd van het jaar zijn er minder bloemen te vinden in de natuur maar mijn tuin staat nog vol verse kruiden. Je bent welkom om wat uit mijn tuin te komen plukken. Daarnaast gaan er nog een aantal andere, mooie, geheime ingrediënten in die ik je zal vertellen bij aanmelding. En wie goed kijkt zal zeker nog bloemen vinden.

WAAR: Delft Zuid.

AANTAL EXCLUSIEVE PLEKJES: maximaal 8

DONATIE: keuze vanaf 60 tot 75 euro.

VOORBEREIDING: De inloop is vanaf 09: 45uur. Je bent welkom om dan alvast wat in mijn tuin rond te snuffelen. Om 10:15uur zullen we starten. De dag eindigd rond 15:00uur.

De gehele workshop voorzie ik jullie van thee, sap, water en wat lekkers.

Tussendoor kunnen we gezamenlijk een eigen meegebrachte lunch nuttigen.

Ik kijk er naar uit om dit ritueel met jullie te delen.

In liefde, Maaike

Reserveer nu je plekje: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

Na een aanbetaling van 25 euro ben jij verzekerd van een plekje.

Meisjes vanaf 8 jaar zijn welkom. Donatie: tussen de 5 en 10 euro

Deel dit evenement

bottom of page