top of page
Agua Di Florida Ceremonie en Workshop met inwijding
Agua Di Florida Ceremonie en Workshop met inwijding

zo 26 mei

|

Delft

Agua Di Florida Ceremonie en Workshop met inwijding

Agua De Florida is een helende bloemen, kruiden, planten spray waarmee je personen, ruimtes kunt (energetisch) reinigen en zegenen. Ook zou je het kunnen gebruiken als parfum of door bijvoorbeeld je schoonmaak sop doen. Met deze unieke en persoonlijke helende spray kun je jaren doen.

Tijd en locatie

26 mei 2024, 11:00 – 16:30

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Mooie sister,

Hierbij nodig ik je uit op zaterdag 25 mei om 11:00uur (vanaf10:30uur inloop), voor een feestelijke ceremonie waarin we samen onze eigen Agua de Florida zullen bereiden, stap voor stap gebrouwen volgens een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika.

Agua De Florida is een helende bloemen, kruiden, planten spray waarmee je personen, ruimtes kunt (energetisch) reinigen en zegenen. Ook zou je het kunnen gebruiken als parfum of door bijvoorbeeld je schoonmaak sop doen.

Agua de Florida wordt traditioneel alleen door vrouwen bereid en het recept mag dan ook alleen op rituele wijze aan vrouwen worden doorgegeven. Met dit ritueel eren en zegenen we alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, als ook onze eigen voorouderlijke lijn van vrouwelijke energie. We eren Moeder Aarde en de helende planten, kruiden, wortels en bloesems die we mogen gebruiken. En we eren onszelf, de barende en creërende kracht die we als een vrouwen mogen dragen in onze baarmoeder en in ons hart. En tot slot zullen we onze vers gemaakte Agua de Florida zegenen en ... vieren! Jouw eigen fles Agua de Florida wordt een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen, gevuld met jouw vibratie en helende intenties. Je kan deze Agua telkens bijvullen met alcohol en daardoor jaren gebruiken.

Na deze ceremonie heb jij jouw inwijding ontvangen om eventueel zelf dit heilige ritueel door te mogen geven en je ontvangt nadien een stappenplan.

Om het echt jouw ''medicijn'' te maken vraag ik je om jouw eigen kruiden en planten, bloemen, voorwerpen mee te nemen. We kunnen/zullen onze bloemen, kruiden met elkaar delen en ruilen. Ook heb ik kruiden in mijn tuin die je mag plukken. We maken een gezamenlijk altaar.

Deze dag zal rond 16:30uur afgelopen zijn. We zullen samen zingen, mediteren, en met de bloemen, kruiden en planten werken met onze eigen prayers.

Voor wie wil staat er een kopje ceremoniele cacao, blauwe lotus thee of rozen thee klaar.

De kosten bedragen 111 euro p.p. 

Er kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen.

We zullen tussendoor gezamenlijk lunchen. Ik zal voor soep, thee, water, fruit en versnaperingen zorgen. Vraag aan de deelneemsters is om allemaal iets mee te nemen om te delen voor de lunch als aanvulling of eventueel je eigen brood mee te nemen.

Na betaling van het bedrag is jouw aanmelding officieel en stuur ik je de (geheime) ingrediënten lijst en alle instructies voor de voorbereiding.

Bestel jouw ticket via deze site of stel eerst jouw eventuele vragen.

Liefs Maaike

06-17102522

Tickets

  • Agua Di Florida maken

    Een helende spray maken en initiatie om dit ritueel zelf door te mogen geven.

    € 111,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page