top of page
Agua Di Florida Ceremonie/ Workshop
Agua Di Florida Ceremonie/ Workshop

zo 09 jul

|

Delft

Agua Di Florida Ceremonie/ Workshop

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

09 jul 2023, 11:00 – 17:00

Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland

Over het evenement

Mooie sisters,

Hierbij nodig ik jullie uit op vrijdag 9 juli om 11:00uur (vanaf10:30uur inloop), voor een ceremonie waarin we samen onze eigen Agua de Florida zullen bereiden, stap voor stap gebrouwen volgens een origineel en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika.

Agua De Florida is een helende bloemen, kruiden, planten spray waarmee je personen, ruimtes kunt (energetisch) reinigen en zegenen. Ook zou je het kunnen gebruiken als parfum of door bijvoorbeeld je schoonmaak sop doen. 

Agua de Florida wordt traditioneel alleen door vrouwen bereid en het recept mag dan ook alleen op rituele wijze aan vrouwen worden doorgegeven. 

Met dit ritueel eren en zegenen we alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, als ook onze eigen voorouderlijke lijn van vrouwelijke energie. We eren Moeder Aarde en de helende planten, kruiden, wortels en bloesems die we mogen gebruiken. En we eren onszelf, de barende en creërende kracht die we als een vrouwen mogen dragen in onze baarmoeder en in ons hart. En tot slot zullen we onze vers gemaakte Agua de Florida zegenen en ... vieren! 

Jouw eigen fles Agua de Florida wordt een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen, gevuld met jouw vibratie en helende intenties.

Deze dag krijg je tevens een inwijding zodat je daarna zelf dit heilige, mooie ritueel aan andere vrouwen over mag dragen. Aan het eind krijg je een mail met alle daarvoor benodigde informatie.

Om het echt jouw ''medicijn'' te maken vraag ik je om jouw eigen kruiden en planten, bloemen, voorwerpen mee te nemen. We kunnen/zullen onze bloemen, kruiden met elkaar delen en ruilen. We maken een gezamenlijk altaar. 

Deze dag zal rond 17:00uur afgelopen zijn. We zullen samen zingen, mediteren, en met de bloemen, kruiden en planten werken met onze eigen prayers. 

Het is een prachtig, verbindend, feestelijk samen Zijn met sisters!

De kosten bedragen 69 euro p.p. Kinderen (meisjes) tot 18 jaar mogen mee voor 9 euro p.p.

We zullen tussendoor gezamenlijk lunchen. Ik zal voor soep, thee, water, fruit en versnaperingen zorgen. Vraag aan de deelneemsters is om allemaal iets mee te nemen om te delen voor de lunch als aanvulling of eventueel je eigen brood mee te nemen. 

Na aanmelding krijg je de betaal link en alle informatie die nodig is voor de voorbereiding. Na betaling van het bedrag is jouw aanmelding officieel.

Graag hoor ik of je deze feestelijke dag samen met andere vrouwen komt vieren?

Liefs Maaike

aanmelden en/ of vragen: 06-17102522/ maaike@natuurzijn.nl

Tickets

 • Agua Di Florida

  Ceremonie en Workshop voor vrouwen

  Van € 9,00 tot € 69,00
  Verkoop geëindigd op
  • € 9,00
  • € 69,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page