top of page
De Vrije Vrouw Retreat
De Vrije Vrouw Retreat

vr 02 sep

|

Brummen

De Vrije Vrouw Retreat

Deze retraite gaat zowel over jezelf bevrijden van hetgeen je niet meer dient, als jezelf bevrijden van het moeten en echt tijd voor jezelf nemen om op te laden, te ontladen, verbinden met andere vrouwen en jezelf en vooral ook te genieten. Boordevol mooie, bekrachtigende rituelen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

02 sep 2022, 16:00 – 04 sep 2022, 16:00

Brummen, 6971 Brummen, Nederland

Over het evenement

3-daagse Retreat: De Vrije Vrouw

Op een mooie plek in de natuur bij Ohana Well Being Center te Brummen (Nabij Zutphen)

€549,- incl. maaltijden en overnachting

Als we niet vrij zijn, houden we onszelf in, sluiten we ons af en zetten we onszelf vast. Onze stem wordt tot zwijgen gebracht - door de buitenwereld of, vaker, door onszelf. We leven in de zwart-witte marges van het leven en kunnen ons niet veilig voelen in de grijze gebieden.

Op het pad van De Vrije Vrouw moet je bereid zijn om op te geven:

♡ wie je denkt te moeten zijn ♡ perfect te moeten zijn ♡ continu aanpassen aan anderen ten koste van onszelf ♡ altijd maar aardig te zijn in plaats van echt te zijn ♡ je rug recht houden in plaats van kwetsbaar te zijn ♡ valse overtuigingen en zelfbeperkende verhalen ♡ schuld en schaamte over je vrouwelijkheid, je sensualiteit

Het pad van De Vrije Vrouw gaat over:

♡ jezelf ontmoeten waar je werkelijk bent ♡ je imperfecties net zo goed te ownen als je sterke kanten ♡ je innerlijke stem durven te volgen ♡ je authentieke stem naar buiten brengen ♡ je leven claimen in plaats van uit handen geven ♡ zelfacceptatie en zelfrespect ♡ je vrouwelijke essentie, je seksuele energie, omarmen

Tijdens het 3-daagse De Vrije Vrouw retreat van 2 t/m 4 september in de mooie, natuurlijke omgeving van Zutphen word je ingewijd in het archetype van De Vrije Vrouw. De vrouw die je werkelijke bent.

We maken samen een heilige en helende reis waarin we de authentieke stem van onze womb, heart en soul bevrijden en daarmee De Vrije Vrouw in onszelf bevrijden. 

Dat doen we o.a. door wombawakening, cacaoceremonie, meditatie, lichaamswerk, ademwerk, stembevrijding, shamanic voice healing, creatieve activiteiten en rituelen.

Meer info en aanmelden:

karishma@stralenvanlicht.nl maaike@natuurzijn.nl 06-17102522

Tickets

  • De Vrije Vrouw Retreat Ticket

    De Vrije Vrouw Retreat inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen

    € 549,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page