top of page
Drieluik: "De Magie van de Intuïtieve Stem" voor vrouwen
Drieluik: "De Magie van de Intuïtieve Stem" voor vrouwen

ma 14 okt

|

Delft

Drieluik: "De Magie van de Intuïtieve Stem" voor vrouwen

Welkom in de heilige ruimte. Hier leer je over het vergeten weten van de wijsheid van de intuïtieve stem. Jouw stem is een unieke healing tool en zoveel meer. In de oudheid wisten ze dit, natuurvolkeren weten dit en jij mag het ook weer gaan herinneren. Welkom!

Tijd en locatie

2 andere datums

14 okt 2024, 10:15 – 13:00

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Altijd al willen leren over de helende werking van jouw eigen stem en de kracht van sisterhood willen ervaren?

Is het voor jouw een uitdaging om ongegeneerd en ongepolijst jouw stem te laten klinken? Voel je dat hier een blokkade op zit dat er naar verlangt bevrijd te worden?

Is er een  weten in jouw dat het intuitief gebruiken van jouw stem je mee kan nemen naar prachtige, ongekende diepten in jezelf? 

Bij deze bijzondere bijeenkomsten zullen we als in vervlogen tempel tijden samen komen met vrouwen en elkaar en onszelf in onze kracht gaan zetten. 

We gaan ervaren dat onze ziel van oorsprong wil zingen en hoe bevrijdend dit werkt!

Met of zonder keelblokkade, je bent meer dan welkom!

Door met dezelfde kleine groep vrouwen drie bijeenkomsten samen te komen ontstaat er een beschermd, gedragen en liefdevol veld waarin je voelt dat je jezelf mag en kan openen. Dit ondersteund je om jezelf op een diep niveau te ontmoeten en ook de diepte van het intuitieve stemwerk te ervaren.

Wist je dat je een krachtige en magische healing tool tot je beschikking hebt?

Dit is jouw eigen stem. 

Om jouw stem te laten klinken moet je jezelf verbinden met jouw adem, pure levensenergie. Deze levensenergie laat je stembanden in beweging komen en trillen. Jouw lichaam wat voor meer dan 70% uit water bestaat komt tot op cel niveau in beweging door de unieke trilling van jou stem.

Blokkades zoals bijvoorbeeld vastzittende emoties worden zo los getrild, organen krijgen een massage en betere doorbloeding, beperkende overtuigingen worden vrij gegeven, je hoofd wordt steeds stiller en uiteindelijk kan je een diepe ontspanning en meditatieve staat bereiken.

Als je vertrouwder raakt met dit stemwerk kan je zelfs een verruimd bewustzijn bereiken door intuitief, meditatief te klanken.

De priesteressen in de oude tempels gebruiken veelvuldig hun stemmen voor healingwerk en bewustzijnsverruiming. Het gaat er hierbij niet om of je mooi zingt en met bestaande woorden. We gaan vooral op gevoel klanken met onze aandacht naar binnen gericht.

Deze ochtenden leer je op eenvoudige, laagdrempelige maar diepe wijze je stem in te zetten als heling tool voor jezelf. We verzachten keelblokkades, ervaren vreugde bij het gebruik van onze stemmen en voelen onze kracht toenemen. Tevens openen we een tijdloosveld van ongekende mogelijkheden. 

Om onszelf te openen voor het werken met de stem zullen we in een rustige, fijne opbouw met elkaar mediteren, zacht, meditatief lichaamswerk beoefenen, een sharing ronde doen. We zullen vervolgens een aantal mooie oefeningen met onze adem en stem doen die je eventueel ook thuis kan beoefenen. De oefeningen zijn meditatief van insteek gebeuren veelal met je ogen dicht.

Aan het eind zullen we samen een aantal eenvoudige mantra's zingen en zal er een voice-soundhealing worden verzorgd.

De stem werkt ook zeer rustgevend waardoor je heerlijk ontspannen na de sessie de rest van je dag ingaat.

Praktische informatie:

Tijden: 10:00uur inloop met thee en een energetische reiniging. 10:15uur starten. 13:00 einde.

Aantal plekken: 8

Kosten: 177 euro. voor het gehele drieluik. Inclusief thee en wat lekkers. Voor wie wil is er een app groep om tussendoor je ervaringen en proces te delen. Ook is er prive app contact voor je vragen of over je proces mogelijk.

Locatie: licht ruimte in het groen van Delft- Zuid (Abtswoude 15A)

Zonnige groet,

Maaike

Meer informatie: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

Koop een ticket via deze site: www.natuurzijn.nl

Tickets

  • Drieluik Intuïtief Stemwerk

    3x stemwerk workshop

    € 177,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page