top of page
Een dag om op adem te komen
Een dag om op adem te komen

za 03 okt

|

Abtswoude

Een dag om op adem te komen

Ademwerk, natuur, meditatie, creativiteit. Voel je vrij, kom tot rust en inzicht tijdens deze mooie dag.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

03 okt 2020, 09:30 – 16:00

Abtswoude, 2623NB Delft

Over het evenement

Zaterdag 3 oktober organiseer ik samen met Marloes van Brugge van Volop Adem een retraite op een groene locatie in Delft-Zuid.

Marloes gebruikt de verbonden ademhaling om mensen in een diepe staat van ontspanning te krijgen. Door deze verbonden ademhaling ben je in staat naar diepere lagen in jezelf te gaan en zo blokkades op te heffen, spanning los te laten, diepe inzichten te verwerven en in een staat van totale verbondenheid en ontspanning te verkeren. De ademworkshop duurt gemiddeld 2 uur.

Doormiddel van Qi gong en lichaamswerk zal ik je voorbereiden op het diepe ademwerk van Marloes. Er is een heerlijke veganistische soep als lunch. Na de lunch zal er bij goed weer een stiltewandeling zijn in de mooie natuur om de hoek en zal er via verdiepende meditatie en intuïtief tekenen de mogelijkheid zijn om alle opgedane inzichten nog verder te verdiepen en te verankeren. 

Wees heel welkom bij deze heerlijke dag buiten de tijd! 

De workshop duurt van 09.30uur tot een uur of 16.00uur.

De kosten bedragen 85 euro pp.

Maximaal aantal deelnemers: 8 en Corona proof.

Inbegrepen zijn:

Een heerlijke soep, fruit, versnaperingen, water, sap. Je dient zelf eventueel een broodje mee te nemen, beleg is aanwezig.

Er zijn tekenspullen aanwezig (teken ervaring niet nodig).

Mocht je meer informatie willen of je zelfs al aanmelden, laat je nummer achter dan bel ik je even op. Uiteraard kan dit ook via de mail.

Liefs Maaike

06-17102522/ maaike@natuurzijn.nl

Deel dit evenement

bottom of page