top of page
Een hele dag met Ademwerk, Voice Healing en stembevrijding
Een hele dag met Ademwerk, Voice Healing en stembevrijding

za 03 jun

|

Delft

Een hele dag met Ademwerk, Voice Healing en stembevrijding

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

03 jun 2023, 10:15 – 16:00

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Zaterdag 3 juni gaan we het nog een keer doen! Nu een hele dag!

Een dag vol helende ervaringen, die je wellicht nog onbekende gevoelens brengt op de trillingen van je adem, geluid en stem. Deze dag geef ik in samenwerking met Marloes van Brugge van Volopadem. Laat je meevoeren op mijn intuitieve stem, instrumentenen en jouw adem en geef je over aan de diepe helende kracht ervan.

Deze dag brengt jou een reis waarbij je eerst de diepte in gaat, naar binnen toe vandaar uit maak je de beweging naar buiten. Je hoeft niets te doen, niets te kunnen, niets voor te bereiden. Iedereen kan het. Jij ook. We vragen je enkel je over te geven aan onze liefdevolle begeleiding.

Daarmee bereik je

 • dat je jezelf beter en authentieker durft te uiten.
 • een gevoel van bevrijding
 • een lichter gevoel. Er valt ballast van je af.
 • het gevoel van verbondenheid met je ware ziel.
 • een intens gevoel van liefde voor jezelf. Het opent je hart en je kan voelen wat werkelijk belangrijk voor je is.
 • dat je spanningen in je lichaam loslaat, beperkende overtuigingen loslaat, energetisch blokkades oplossen (bijvoorbeeld uit de familielijn).
 • diepe inzichten in en meer bewustwording van wat zich in jouw innerlijk afspeelt, wat het leven van alledag makkelijker maakt.
 • dat je vrijer en meer ontspannen gaat ademen.
 • dat je beter je grenzen aanvoelt en durft aan te geven.

Hoe ziet de dag eruit?

Dit keer is het een hele dag in de prachtige ruimte van NatuurZijn in Delft, gelegen aan de rand van het Abtswoudse Bos. We houden het bij maximaal 8 deelnemers. Zo kunnen we iedere deelnemer gerichte aandacht geven. We nemen je mee in een prachtige innerlijke reis die je veel zal brengen en je zeker bijblijft.

Marloes begeleid je eerst in de verbonden ademhaling op een reis naar binnen. Vrijwel iedereen heeft emotionele en energetische blokkades in het lichaam, waar onze ademstroom netjes omheen gaat. Vandaag adem je daar wel doorheen. Je voelt (of ziet) wat je onbewust onderdrukt, om het te kunnen helen. Je wordt je bewust van wat zich in het onderbewuste afspeelt.

Dat is op zichzelf al een bevrijdende ervaring die je prachtige inzichten kan geven. Vandaag word je nog verder meegevoerd!

Ik ga daarbij namelijk intuïtief zingen, begeleid met prachtige muziekinstrumenten. Deze vorm van zang wordt ook wel de taal van de ziel genoemd of lichttaal/oertaal. Onze mind begrijpt de klanken niet, terwijl het hart zich opent. Op een diep niveau voelt het bekend voor je. Het opent nog meer je onderbewustzijn, waardoor je in combinatie met de verbonden ademhaling, onbewuste lagen van jezelf kan gaan verkennen en helen.

Naast deze bevrijdende reis begeleidt ik je om zelf te klinken. Zonder daar een mening over te hebben, ingetogen of luid, zonder te vergelijken, zonder goed of fout. Geniet van je eigen geluid. Iets wat velen van ons maar weinig doen. Ervaar de kracht van jouw stem. Het werkt heel bevrijdend en je gaat zingend naar huis!

Verlang je naar meer liefde voor jezelf? Naar bewustwording, heling en bevrijding van dat wat jou nog afremt? Dan is dit een dag voor jou!

Is je gevoel: “Mij niet gezien!” Dan krijg je een dubbele portie resultaat als je toch meedoet!

Wanneer: zaterdag 3 juni 2023, 10.15 – 16.00 uur

Locatie: NaruurZijn, Abtswoude 15a, 2623 NB Delft

Kosten: €139, inclusief vega lunch, gezonde en lekkere versnaperingen, water en thee.

Aantal deelnemers: maximaal 8 personen.

Na het aanschaffen van een ticket ontvangt je een gezondheidsverklaring per mail, omdat er enkele contra-indicaties bestaan voor het ademwerk. Na betaling is je inschrijving definitief. Op basis van de gezondheidsverklaring kan je deelname geannuleerd worden van onze zijde. Dan nemen we contact met je op.

We hopen je op deze bijzondere dag te ontmoeten.

Liefs, Maaike (06-17102522) en Marloes (06-24300774)

Tickets

 • Adem en Stem

  Ademwerk, Voice Healing en Stembevrijding

  € 139,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page