top of page
Grounding Sound Of The Soul
Grounding Sound Of The Soul

za 05 nov

|

Abtswoude

Grounding Sound Of The Soul

Opgeschoond de winter in! Graag nemen Jaleesia Pinas (Bondru) en ik jou mee op een innerlijke reis waarbij je jezelf mag opladen, opschonen, ontladen en in contact komt met jouw hart en eigen sound.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

05 nov 2022, 10:00 – 17:00

Abtswoude, 2622 KL Abtswoude, Nederland

Over het evenement

GROUNDING SOUND OF THE SOUL (voor mannen en vrouwen)

Opgeschoond de winter in!

Graag nemen Jaleesia Pinas (Bondru) en ik jou  mee op een innerlijke reis waarbij je jezelf op kan schonen, ontladen en in contact komt met jouw hart en eigen sound. 

Deze reis werkt diep aardend zodat jij jezelf stevig neer kan gaan zetten vanuit jouw eigen pure energie. 

Na deze dag sta jij (weer) in verbinding met wie jij werkelijk bent. 

Oude overtuigingen en conditioneringen heb je achter mogen laten. Door de verbinding met jouw hart weet je waar je werkelijk behoefte aan hebt, wat jij nodig hebt en blij van wordt. Je durft jezelf te laten horen en zien en kan gehoor geven aan de roep van jouw ziel. 

De komende periode zal het buiten in de natuur steeds stiller en donkerder worden. Om mee te kunnen bewegen met wat de natuur aangeeft is het heel dienend om jezelf goed voor te bereiden.

Wij mensen die leven in een drukke, veeleisende maatschappij lopen onszelf nogal eens voorbij. Vooral in de winter periode, die eigenlijk bedoeld is voor inkeer, rust en opladen. 

Deze dag mag jij alvast zakken in de rust om werkelijk te voelen waar je momenteel staat en wat jij nodig hebt om straks als de lente zich weer aandient vol energie en inspiratie weer volop in de actie te gaan.

De spirits van de volgende plantmedicijnen zullen ons ondersteunen voor reiniging, aarding en het openen van het hart: *Hapé (rapé) en pure, ceremoniële *cacao. 

Ons flowgramma ziet er als volgt uit:

        10:00 tot 17:00uur

*   Kopje thee

*   Intenties zetten

*   Energie opschoning

*   Breathwork

*   Sound Healing

*   Qi gong

*   Cacao Ceremonie

*   Hart Meditatie

*   Stem Activatie

*   Natuur wandeling

*   Slot Sharing Circle

*    Inclusief snacks,  Verse Maaltijd & 

     kleine verassing

Investering: 144 euro

Beschikbare exclusieve plekjes: 10

Locatie: Fijne, lichte ruimte in het groen van Delft.

Plekje reserveren en meer informatie: 

Maaike: +31617102522

Jaleesia: +31631974848

*Hapé (rapé):

Dit is een aardend, energetisch reinigend ritueel met helende kruiden en boomschorsen uit het amazone gebied. Het hoofdbestanddeel is heilige tabak in puurste vorm. Dit mengsel wordt in poedervorm op rituele wijze in je neus geblazen. Hierbij kunnen vastzittende emoties loskomen en kunnen je gedachtes tot 'stilstand' komen.  

*Cacao:

Dit is pure, rauwe cacao wat nog boordevol gezonde vitaminen, mineralen en antioxidanten zit. Het staat bekend als een hartopener en een superfood.

De oude Maya's gebruikten het al in hun rituelen en noemden het 'voedsel van de goden'. Het bracht hen in diep contact met zichzelf en daardoor met de bron en hun ziel. Cacao staat bekend als een zacht, vrouwelijk plantmedicijn waardoor je creativiteit gaat stromen en je rust in je lichaam en mind kan ervaren. Omdat je dichter bij jezelf komt ga je ook beter voelen wat je nodig hebt en wat jouw waarheid is. Hier hoort ook het doorvoelen van emoties bij naast het ervaren van euforie. 

Tickets

  • Grounding Sound Of The Soul

    Opgeschoond de winter in met voice healing, stemwerk, meditatie, Qi Gong, rapé, cacao en de natuur.

    € 144,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page