top of page
Hartverwarmende Cacaoceremonie
Hartverwarmende Cacaoceremonie

vr 16 sep

|

Delft

Hartverwarmende Cacaoceremonie

Laat je onderdompelen in een hartverwarmende ervaring met cacao en intuïtieve klanken.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 sep 2022, 18:30 – 21:30

Delft, Marlotlaan 1E, 2614 GV Delft, Nederland

Over het evenement

Hartverwarmende cacao ceremonie met helende klanken 16 september 2022

Op vrijdagavond 16 september geef ik een cacao ceremonie met helende klanken en muziek in de praktijk van Renske De Klerk in Delft. Het is een bijzondere ervaring, laat je heerlijk onderdompelen in een verwarmende ervaring die je hart opent. Samen drinken we op ceremoniële wijze pure biologische rauwe cacao. Door de Maya’s werd cacao al gebruikt in hun rituelen en werd dit ‘voedsel van de goden’ genoemd. Ze bereikten hiermee een staat van Bliss en voelden zich zo nauw verbonden met het leven en het goddelijke.

Deze pure cacao bevat alle werkzame gezonde stoffen en kan met recht een powerfood genoemd worden. Het wakkert je gevoel van creativiteit aan, je voelt je lichaam meer, het opent je hart en versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Het is zacht, vrouwelijk, liefdevol en het is niet hallucinogeen. Tijdens deze avond zal de werking van de cacao versterkt worden door de kracht van mijn de stem, instrumenten en muziek. Met een klein groepje van maximaal 10 personen maken we een innerlijke reis waarbij ik mij afstem op de groep en intuïtief zal zingen. Er is daarnaast een mooie hartmeditatie, zachte Qi gong oefeningen en het trekken van een inzichtkaart.

Tussendoor zijn er versnaperingen thee en water. De cacao gaat niet samen met koffie en alcohol. Je kan niet deelnemen bij hartklachten, zwangerschap of als je antidepressieva slikt (overleg mogelijk).

Het belooft een mooie avond te worden!

Tijd: 18.30-21.30 uur/ Kosten: € 55,00/ Aanmelden: via een mailtje naar: renskedeklerk@ziggo.nl

Deel dit evenement

bottom of page