top of page
Innerlijke reis met psilocybine
Innerlijke reis met psilocybine

za 14 jan

|

Kotten

Innerlijke reis met psilocybine

Een diepe duik in jouw onderbewustzijn voor opschoning, helderheid, een verruimd perspectief op jouw situatie. Een wonderlijke ontmoeting met de kinderen van het licht en het goddelijke veld. Voor een eenheidservaring en een diepe connectie met jezelf en het leven!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

14 jan 2023, 16:00 – 15 jan 2023, 11:00

Kotten, 7107 Kotten, Nederland

Over het evenement

Een innerlijke reis met Psilocybine

Zaterdag/ zondag 14/15 januari 2023

Tijden: van 16:00uur tot +_ 11:00uur de volgende dag (inloop 15:30uur)

Kosten: 188 euro p.p inclusief maaltijd achteraf, versnaperingen, water, thee, sap, fruit, overnachting.

Deelnemers: maximaal 7.

Waar: Omgeving Winterswijk, mooie locatie in de natuur.

- Een diepe duik in jouw onderbewustzijn voor opschoning, helderheid, een verruimd perspectief op jouw situatie. Een wonderlijke ontmoeting met de kinderen van het licht (mushrooms) en het goddelijke veld. Voor een eenheidservaring en een diepe connectie met jezelf en het leven, zodat jij jouw ware natuur kunt gaan leven.

We zullen in ceremonie op rituele wijze ons verbinden met dit helende plant medicijn.

Voor je gaat reizen zet jij jouw intentie uit en doen we met elkaar een rustgevende mediatie en zal Petra een energetische clearing verzorgen.

De dag duurt gemiddeld zo'n 8 uur waarvan je gemiddeld tussen de 3 en 5 uur aan het 'reizen' bent en daarna er langzaam weer uitkomt.

Tijdens de reis maaken we gebruik van verschillende helende plantensprays, de meeste zelfgemaakt. Ook zullen er fijne oliën van 'Licht Wesen' meister essenzen zijn.

Naast een mooie, afgestemde Play list zal er op jullie afgestemd, intuïtief (gechanneld) gezongen worden en gebruiken we instrumenten (oa. Koshi, Sjamanen drum, Surinaamse drum, ratels etc.). Kariem Dahoe zal ons komen assisteren en spelt prachtig native flut.

Wij zullen jullie op alle mogelijke manieren verzorgen en begeleiden tijdens de reis en laten jullie pas naar huisgaan als jullie weer helemaal geland zijn.

Er zijn eventueel tekenplanken en material aanwezig omdat het soms fijn is om lekker creatief bezig te zijn als je weer wat uit je reis komt.

Na de reis zullen jullie trek hebben, er zal wat zouts te knabbelen zijn, wat fruit, chocola en een lekker soepje, salade en broodjes of iets dergelijks. We zullen een wandeling maken in de natuur en je kan blijven slapen.

Je zal reizen in een energetisch goed gereinigde ruimte die warmte en veiligheid uitstraalt.  

Zelf hebben we jaren lange ervaring in het reizen met plant medicijnen en hebben we diverse ceremonies begeleid en opleidingen gedaan, initiaties ontvangen hier omtrent.

We zullen een mooie ceremonie/ ritueel neerzetten, een ondersteunende mediatie begeleiden om zachtjes in de reis te komen en jullie energetisch reinigen voor je gaat reizen. Indien daar behoefte aan is kunnen we eerst wat ondersteunend lichaamswerk doen.

Drie a twee weken voor de ceremonie zullen we een intake gesprek hebben waarin petra of ik je o.a. zal helpen met je intentie, indien nodig. Het zetten van een intentie is heel belangrijk. Waarom wil jij deze reis maken? Vaak krijg je mooie inzichten rondom jouw intentie, dit is niet met zekerheid te zeggen. Je krijgt altijd wat op dat moment het hardst nodig is en wat je aankan. En onze mind denkt daar vaak anders over dan ons onderbewustzijn ;-). Het is daarom belangrijk om zonder verwachting er in te gaan.

Verder krijg je informatie over de verdere voorbereiding.

Contra-indicaties o.a. hartklachten en als je medicatie gebruikt zou ik (Maaike) dit graag willen weten.

Omdat de integratie heel belangrijk is zal er na een aantal dagen een telefonisch nagesprek zijn met Petra of mij van gemiddeld 30 minuten. En indien gewenst is er tussendoor altijd app contact mogelijk.

Harte groet,

Maaike Borsboom en Petra Jongschaap Karien Dahoe

www.natuurzijn.nl www.petrajongschaap.nl

maaike@natuurijn.nl info@petrajongschaap.nl

06-17102522 06-18581040

Tickets

  • Innerlijke reis

    € 188,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page