top of page
Kundalini en Voice Activatie
Kundalini en Voice Activatie

zo 26 nov

|

Delft

Kundalini en Voice Activatie

Wakker jouw levensenergie aan en bevrijd jouw stem! Leef!

Tijd en locatie

26 nov 10:00 – 16:30

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Deze dag is er voor jou wanneer je jezelf wil bevrijden van valse waarheden die jou niet langer dienen, vrijheid in expressie wil ervaren, meer in verbinding wil leven met je Ware Zelf, meer levensenergie wil ervaren en de eeuwenoude taal van jouw ziel in jezelf wil activeren. 

Tijdens deze dag ontvang je een Kundalini activatie en een Voice Activatie.

Voel jij:

- dat je energie tekort komt? 

- dat je piekert over je zielenmissie? 

- dat je de verbinding met jezelf en anderen mist? 

- dat je moeite hebt met het uiten van je diepste verlangens en absolute waarheid? 

- dat je je geblokkeerd voelt op het gebied van creativiteit en seksualiteit? 

- dat je een gemis voelt voor een diepe JA voor het leven hier op aarde?

Of:

- gewoon zin in een bijzondere, verdiepende ervaring vol bruisende levensenergie?

- waarbij je voorbij alle gene vrij kunt laten klinken wat gehoord wil worden op jouw eigen tijd en tempo?

WELKOM!

Wanneer onze levensenergie geblokkeerd is, missen we het diepe gevoel van verbinding met het leven en met onszelf. En hebben we het gevoel doelloos het leven te leiden.

Wanneer onze levensenergie stroomt zorgt het ervoor dat we ons dieper verbonden voelen met onszelf, het leven en tot in elke cel kunnen voelen dat het stroomt en tintelt en we daadwerkelijk léven. Je hebt zin in het leven, voelt de passie, bent gegrond en aanwezig in het Hier en Nu.

 Kundalini activatie

Een Kundalini activatie zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen. Je wordt als het ware uit je pauzestand gehaald en aangezet. Hierdoor voel je de passie en energie om de nodige veranderingen aan te gaan om een vervullend leven te leiden. Tijdens een Kundalini activatie kun je verschillende sensaties ervaren in je lichaam, maar het kan ook dat je nog niks voelt, maar de activatie wel op diep niveau doorwerkt en je achteraf wel de veranderingen voelt. Tijdens deze activatie die Karishma verzorgd zal Maaike je ondersteunen met haar instrumenten, klanken, en zang. Maaike zal hiermee alvast een opening maken voor het stemwerk wat je hierna zelf zal ondergaan. Zo ontstaat er een veilige, open ruimte om in te expirimeneren. Ook het geopende Kundalini veld werkt zeer ondersteunend en uitnodigend.

 Voice activatie

De Stemactivatie, oftewel lichttaal/ oertaal: de taal van de ziel, zorgt voor een diepere ontwaking. Eeuwenoude codes van de ziel die in jou geopend kunnen worden en jij mag herinneren welke schatten aan wijsheden in jou verborgen zitten en in dit leven belichaamd mogen worden. Het is een universele taal waardoor wij mensen weer op harts- en zielsniveau kunnen communiceren en verbinden met onszelf en met elkaar. Het gaat voorbij de woorden, voorbij het hoofd. EN kan alleen met het hart en de ziel ontvangen worden. Je leert dat jouw stem een krachtige en unieke healing tool is voor diepe verbinding met jezelf, het leven en de ander. Laat spanning los met behulp van jouw eigen stem, kom helemaal aan in het NU en betreed een ruimer bewustzijn.

Contra-indicaties: ernstige psychische problemen, gevoelig voor psychose, zware medicatie, zware medische condities, zwangerschap.

♡ Voor wie: voor mannen en vrouwen die de vrouwelijke energie en levensenergie in zichzelf willen aanwakkeren.

♡ Waar: in Delft ♡ Wanneer: zondag 26 november 10-16:30 uur ♡ Uitwisseling: 179 euro inclusief btw ♡ Aanmelden: maaike@natuurzijn.nl 06-17102522, info@karishmasanchit.nl 06-25017637 of boek een ticket via deze site

Wij verzorgen een gezonde, vegan lunch, versnaperingen tussendoor, fruit, water, thee, sap.

Liefs, Maaike en Karishma

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Kundalini en Voice Activatie

  € 179,00

  Wakker je levensenergie aan en bevrijd jouw stem!

  € 179,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page