top of page
Kundalini Activatie & Voice Healing (voor mannen en vrouwen)
Kundalini Activatie & Voice Healing (voor mannen en vrouwen)

zo 26 nov

|

Delft

Kundalini Activatie & Voice Healing (voor mannen en vrouwen)

Wakker jouw levensenergie aan en gebruik jouw eigen geluid als medicijn!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 nov 2023, 10:00 – 16:30

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Deze dag is er voor jou wanneer je jezelf wil bevrijden van valse waarheden die jou niet langer dienen, vrijheid in expressie wil ervaren, meer in verbinding wil leven met je Ware Zelf, meer levensenergie wil ervaren en jouw eigen geluid wilt inzetten als krachtige healing voor jezelf. 

Tijdens deze dag ontvang je een Kundalini activatie en een Voice Healing.

Voel jij:

- dat je energie tekort komt? 

- dat je piekert over je zielenmissie? 

- dat je de verbinding met jezelf en anderen mist? 

- dat je moeite hebt met het uiten van je diepste verlangens en absolute waarheid? 

- dat je je geblokkeerd voelt op het gebied van creativiteit en seksualiteit? 

- dat je een gemis voelt voor een diepe JA voor het leven hier op aarde?

Of:

- gewoon zin in een bijzondere, verdiepende ervaring vol bruisende levensenergie?

- waarbij je voorbij alle gene vrij kunt laten klinken wat gehoord wil worden op jouw eigen tijd en tempo

- Je wilt leren hoe je jezelf een healing kunt geven met jouw eigen stemgeluid.

WELKOM!

Wanneer onze levensenergie geblokkeerd is, missen we het diepe gevoel van verbinding met het leven en met onszelf. En hebben we het gevoel doelloos het leven te leiden.

Wanneer onze levensenergie stroomt zorgt het ervoor dat we ons dieper verbonden voelen met onszelf, het leven en tot in elke cel kunnen voelen dat het stroomt en tintelt en we daadwerkelijk léven. Je hebt zin in het leven, voelt de passie, bent gegrond en aanwezig in het Hier en Nu.

 Kundalini activatie

Een Kundalini activatie zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen. Je wordt als het ware uit je pauzestand gehaald en aangezet. Hierdoor voel je de passie en energie om de nodige veranderingen aan te gaan om een vervullend leven te leiden. Tijdens een Kundalini activatie kun je verschillende sensaties ervaren in je lichaam, maar het kan ook dat je nog niks voelt, maar de activatie wel op diep niveau doorwerkt en je achteraf wel de veranderingen voelt. Tijdens deze activatie die Karishma verzorgd zal Maaike je ondersteunen met haar instrumenten, klanken, en zang. Maaike zal hiermee alvast een opening maken voor het stemwerk wat je hierna zelf zal ondergaan. Zo ontstaat er een veilige, open ruimte om in te expirimeneren. Ook het geopende Kundalini veld werkt zeer ondersteunend en uitnodigend.

 Voice Healing

Je leert met eenvoudige oefeningen en lichaamswerk dat jouw stem een krachtige en unieke healing tool is voor diepe verbinding met jezelf, het leven en de ander. Laat spanning los met behulp van jouw eigen stem, kom helemaal aan in het NU en betreed een ruimer bewustzijn. Maaike zal hiernaast ook een diepe ontspannende mediatie verzorgen met de klanken van haar stem en instrumenten waarbij je op een innerlijke reis zal gaan.

Contra-indicaties: ernstige psychische problemen, gevoelig voor psychose, zware medicatie, zware medische condities, zwangerschap.

♡ Voor wie: voor mannen en vrouwen die de vrouwelijke energie en levensenergie in zichzelf willen aanwakkeren en hun eigen stem willen leren gebuiken als helaing tool.

♡ Waar: in Delft ♡ Wanneer: zondag 26 november 10-16:30 uur ♡ Uitwisseling: 149 euro ♡ Aanmelden: maaike@natuurzijn.nl 06-17102522, info@karishmasanchit.nl 06-25017637 of boek een ticket via deze site

Wij verzorgen een gezonde, vegan lunch, versnaperingen tussendoor, fruit, water, thee, sap.

Liefs, Maaike en Karishma

Tickets

  • Kundalini en Voice Activatie

    Wakker je levensenergie aan en bevrijd jouw stem!

    € 149,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page