top of page
Maak kennis met Stemwerk: De Stem van de Ziel  voor vrouwen
Maak kennis met Stemwerk: De Stem van de Ziel  voor vrouwen

zo 17 mrt

|

Delft

Maak kennis met Stemwerk: De Stem van de Ziel voor vrouwen

Een prachtige ochtend waarbij wij onszelf en elkaar als vrouwen in onze kracht gaan zetten. Met o.a. stembevrijding, singing cirkel, sharing, voice healing, lichaamswerk en meditatie. Tevens een voorproefje van het 3 maanden programma: De Stem van de Magische Vrouw.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 mrt 2024, 10:30 – 13:00

Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland

Over het evenement

Altijd al meer willen leren over de helende werking van jouw eigen stem en de kracht van sisterhood willen ervaren?

Op deze bijzondere ochtend zullen we als in vervlogen tempel tijden samen komen met vrouwen en elkaar en onszelf in onze kracht gaan zetten.

We gaan ervaren dat onze ziel van oorsprong wil zingen! Met of zonder keelblokkade, je bent meer dan welkom!

Wist je dat je een krachtige healing tool tot je beschikking hebt? 

Dit is jouw eigen stem. Om jouw stem te laten klinken moet je jezelf verbinden met jouw adem, pure levensenergie. Deze levensenergie laat je stembanden in beweging komen en trillen. Jouw lichaam wat voor meer dan 70% uit water bestaat komt tot op cel niveau in beweging door de unieke trilling van jou stem. 

Blokkades zoals bijvoorbeeld vastzittende emoties worden zo los getrild, organen krijgen een massage en betere doorbloeding, beperktende overtuigingen worden vrij gegeven, je hoofd wordt steeds stiller en uiteindelijk kan je een diepe ontspanning en meditatieve staat bereiken. Als je vertrouder raakt met dit stemwerk kan je zelfs een veruimd bewustzijn bereiken door meditatief te klanken. 

De priesteressen in de oude tempels gebruiken veelvuldig hun stemmen voor healingwerk en bewustzijnsverruiming. Het gaat er hierbij niet om of je mooi zingt en met bestaande woorden. We gaan vooral op gevoel klanken met onze aandacht naar binnen gericht.

Deze ochtend leer je op eenvoudige, laagdremmpelige wijze je stem in te zetten als heling tool voor jezelf. We verzachten keelblokkades, ervaren vreugde bij het gebruik van onze stemmen en voelen onze kracht toenemen. 

Om onszelf te openen voor het werken met de stem zullen we in een rustige, fijne opbouw met elkaar mediteren, zacht, meditatief lichaamswerk beoefenen, een sharing ronde doen. We zullen vervolgens een aantal mooie oefeningen met onze adem en stem doen die je eventueel ook thuis kan beoefenen. De oefeningen zijn meditatief van insteek, gericht op onze baarmoeder en hart en gebeuren veelal met je ogen dicht. 

Aan het eind zullen we samen een aantal eenvoudige mantras zingen en zal er een voice-soundhealing worden verzorgd. 

Bij voldoene interesse zal er een vervolg workshop zijn, deze workshop is een kennismaking met stemwerk.

Praktische informatie:

Tijden: 10:15uur inloop met thee en een energetische reiniging. 10:30uur starten. 13:00 einde.

Aantal plekken: 8

Kosten: Kennismakingsprijs 37 euro.

Locatie: licht ruimte in het groen van Delft- Zuid (Abtswoude 15A)

Warme groet,

Maaike

Meer informatie: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

Koop een ticket via deze site.

Tickets

  • Stemwerk met Vrouwen

    Een heerlijke, bevrijdende en ontspannen ochtend vol klank en sisterhood. Tevens een voorproefje van het 3 maanden programma De Stem van de Magische Vrouw.

    € 37,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page