top of page
Magisch Vrouwen Ceremonie-Traject
Magisch Vrouwen Ceremonie-Traject

do 04 nov

|

Abtswoude

Magisch Vrouwen Ceremonie-Traject

6 ceremonies, natuur, meditatie, creativiteit, lichte plantmedicijnen, stem- en sound healing, stem activatie, inwijdingen zoals Rite of the womb en Agau de florida maken, verbinden met sisters.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

04 nov 2021, 09:30 – 02 jun 2022, 13:30

Abtswoude, 2623NB Delft

Over het evenement

Magisch Vrouwen Ceremonie Traject met een vleugje planten wijsheid (Cacao, blauwe lotus, rapé)

Dit traject bestaat uit 6 opvolgende ceremonies en beleef je met een kleine groep van maximaal 9 en minimaal 4 dezelfde sisters. (Op verzoek ook als 1 op 1 of duo en trio traject mogelijk).

Elke 6 à 7 weken heb je gemiddeld 4 uur voor jezelf, om jezelf op te laden, op te schonen, te verbinden en je te connecten met jouw innerlijke wijsheid en andere vrouwen. Stap in de magie en wijsheid van jouw vrouw zijn!

Alle ceremonies zullen we starten met een ritueel ondersteund door lichte plantmedicijnen. Sommige staan al vast maar ik zal ook altijd per sessie afstemmen. Te denken valt aan rauwe, biloogische cacao, blauwe lotus of rapé om te gronden, diep te verbinden met ons hart en onze vrouwelijkheid. (Liever zonder plantmedicijnen, geen probleem).

Tussen de ceremonies door zijn er gezamenlijke Zoom Calls van gemiddeld 1 uur, om je te verbinden met jezelf en je medereizigsters. Ik zal een mediatie verzorgen met thema en afgestemde tribal, oerzang, lichttaal. Daarna is er een deelronde en een mooie opdracht om thuis verder mee te verbinden. De data voor de Zoom Calls volgen nog, dit zal in de avond plaatsvinden van 20:15uur tot 21:15uur.

Pijlers:

- Natuur

- Vrouw zijn

- Zelf zorg, Me time

- Magie

- De wijsheid van planten, bloemen, kruiden ervaren.

- Rituelen

- Verbinden met andere vrouwen

- Ceremonie

- Inwijdingen

- Zichtbaarheid en manifestatie

- Creativiteit

Hoe:

- Het verbinden met (lichte) Plantmedicijnen zoals cacao, rapé, blauwe lotus

- Individuele en collectieve healing van vrouwen pijnstukken (Rite of the Womb inwijding)

- Zelf een helende planten, kruiden, bloemen spray maken ‘Agua De Florida’.

- Muziek, zang, stembevrijding

- Lichaamswerk zoals Qi Gong, dans, yogaoefeningen.

- Intuïtief tekenen/ schilderen, moodboard maken.

- Energie werk in de natuur zoals een opstelling.

- Deelrondes

- Medicijnwiel leggen in de natuur, ondersteund door boodschappen van krachtdieren (krachtdingen coach spel).

- (Er is een extra Deep Dive Ceremonie bij te boeken met Psilocybine voor wie verder wil gaan en nog meer van zichzelf wil ontdekken, of in overleg in plaats van een andere ceremonie).

Waarom:

Een commitment van 9 maanden lang in ceremonie met dezelfde groep vrouwen levert je dit op:

Na dit traject sta jij stevig in je vrouwelijke kracht. Jouw creativiteit stroomt, je kan in zachtheid zijn naar jezelf en de wereld, je kunt je (be)grenzen voelen en aangeven op een liefdevolle en duidelijke manier. Je hebt oude patronen en overtuigingen doorbroken en staat in contact met je intuïtie en oeroude vrouwen wijsheid. Jouw gevoel stroomt volop, je kan jezelf laten zien en horen en weet wat je wilt. Je hebt de tools in handen om jouw gelukkigste leven te manifesteren en help mee om de wereld en moeder aarde in balans te brengen en te helen. Je hebt fijne connecties met andere vrouwen gelegd en de rijkdom van een prachtige, diepe reis in je rugzak erbij. En je mag een tweetal mooie inwijdingsrituelen zelf door gaan geven aan andere vrouwen.

CEREMONIE 1

Magische Natuur Ceremonie met een vleugje cacao wijsheid

We beginnen binnen met een reiniging ritueel, met een voorstelronde en een meditatie om ons te verbinden met de cacao en ons hart.

Vervolgens gaan we naar buiten voor een wandel meditatie, stilte wandeling.

Na de wandeling leggen we midden in de natuur een gezamenlijk medicijnwiel die de intentie van de groepsenergie duidelijk zal maken. Wat heeft ons samengebracht, wat mogen we met elkaar uit gaan werken, gaan healen?

Vervolgens krijgt ieder een persoonlijke opdracht om in de natuur uit te voeren om je eigen intentie waarmee je deze ceremonie reis wilt gaan afleggen heel helder te krijgen, te bekrachtigen.

We wandelen in stilte weer terug naar de locatie waar een deelronde zal zijn en we de ceremonie zullen sluiten. Daarna is er een gezamenlijke pot luck lunch voor wie wil.

De inhoud van deze dag kan verschillen daar ik heel intuïtief werk en mij afstem op de groep in het moment. Vervolgens pas ik hier de oefeningen op aan.

CEREMONIE 2

Magic Womb Healing Blauwe Lotus Ceremonie

Deze dag staat in het teken van het helen van jouw vrouwenlijn en jouw baarmoeder, zodat jouw baarmoeder weer een plek kan zijn van creatie, vreugde en je weer bij jouw diepe vrouwenwijsheid kan komen. Met dit ritueel schoon je ook de vrouwenlijn in je familie op van 7 generaties terug en de generatie voor je.

Na deze ceremonie mag je zelf ook andere vrouwen de inwijding doorgeven.

Door de eeuwen heen zijn veel vrouwen onderdrukt en hebben traumatische ervaringen met mannen ondergaan. Dit heeft zich opgeslagen in de baarmoeder. Energetisch gaan we de baarmoeder reinigen met mooie rituelen en een inwijding zodat je weer volledig in je vrouwen power en zachtheid kan staan. Als wij vrouwen ons weer verbinden met de vrouwelijke energie en deze werkelijk belichamen, helen we ook de mannen die daardoor weer op hum rechtmatige plek kunnen gaan staan. Veel vrouwen staan momenteel te veel in de mannelijke energie waardoor er veel onbalans is in de wereld. Veel mannen zijn of doorgeslagen in de mannelijke energie waardoor er een hardheid, arrogantie, agressie, mind gerichte houding kan ontstaan of ze zijn hun plek gewoon kwijt en daardoor uit balans.

In mijn ogen is het de bedoeling dat wij mensen uiteindelijk beide energieën, het mannelijke en vrouwelijke in onszelf in balans brengen en belichamen. Daarvoor mogen wij vrouwen eerst echt onze vrouwelijke plek innemen en ons verbinden met onze vrouwen wijsheid. Hierdoor kunnen mannen ook weer op hun werkelijke plek gaan staan en helen we elkaar en de wereld.

We beginnen met een reinigingsritueel, een deelronde, meditatie en het ceremonieel drinken van Blauwe Lotus tinctuur waarna de inwijding zal plaatsvinden ondersteund door mooie rituelen, meditaties etc.

Aan het eind van de dag is er de mogelijkheid gezamenlijk een pot luck lunch te nuttigen.

CEREMONIE 3

Creatieve Flow Cacao/ Blauwe Lotus Ceremonie

Deze ceremonie starten we met een plantmedicijn ritueel met cacao en blauwe lotus voor extra creatieve flow. Vervolgens doen we zachte en vrouwelijke Qi Gong, Lichaamswerk, eventueel dans, maken we een moodboard gericht op jouw intentie en het thema vrouw=Zijn of doen we een creatieve meditatie met intuïtief tekenen/ schilderen op deze thema’s. We nemen ook het thema manifesteren mee. We stemmen af in het moment wat het beste aansluit. Er zullen deelrondes zijn en we trekken een inzichtkaart.

CEREMONIE 4

Soul Voice,Sound Healing en stembevrijding Ceremonie met cacao en rapé

Tijdens deze ceremonie zal ik jullie meenemen op een helende reis, waarbij ik gebruik maak van mijn stem, instrumenten en intuïtie.

Er zal een plantmedicijn ritueel met cacao en rapé zijn.

Ik zal gebruik maken van intuïtieve zang zoals ‘lichttaal’ en ‘Oerzang’. Deze vormen van stemgebruik activeert oude delen in je hersenen waardoor je beelden kunt krijgen, energetisch wordt opgeschoond, inzichten kunt krijgen en je oorsprong (ware natuur) weer zal kunnen herinneren. Wie je in essentie bent en wat werkelijk belangrijk (voor jou) is. Ook door de trilling in mijn stem vindt er een activatie en opschoning in je systeem plaats. Eventuele lichamelijke pijn verminderd, je ervaart meer rust en balans in jezelf en voelt je ontspannen.

Met mijn hulp stem je jezelf af op je intentie. Waar liggen je behoeftes op dit moment in het traject, wat heb je nodig op dit moment. Vervolgens doen we een meditatie gericht op de ademhaling en het hart.

Hierna mag je lekker gaan liggen op een heerlijk zacht bedje en nodig ik je uit om totaal te ontspannen. Je hoeft even niets te doen, alleen maar te ontvangen. Hierna ik zal beginnen met zingen en het maken van tonen en muziek met instrumenten zoals bijvoorbeeld drum, ratel, windgongen, klankschaal en rainstick. Tijdens de sessie maak ik gebruik van verschillende helende oliën-en (zelfgemaakte) planten sprays.

Deze ceremonie zullen we ook aandacht besteden aan het vrijmaken van jouw eigen unieke stem. Maak contact met jouw levensenergie en hef blokkades op die er eventueel voor zorgen dat jij je niet vrijelijk kunt uiten. We zullen deze beperkende delen in jou verwelkomen en horen welke boodschap ze hebben. Waarna je ze vrij kunt zetten. Breng jezelf de wereld in met jouw unieke stem, wordt zichtbaar en ervaar de helende kracht van jouw eigen geluid. M.b.v. mooie (veilige) energetische- en zangoefeningen en eventueel een opstelling). We richten onze aandacht ook echt op de heling die jouw stem kan brengen naar jezelf.

CEREMONIE 5

Cacao Ceremonie met Bekrachtigend Natuur Ritueel.

Tijdens deze ceremonie starten we met een cacao ritueel, meditatie gericht op het hart en zullen we vervolgens de natuur ingaan om een bekrachtigend (opstellings)ritueel te doen, een stilte wandeling. Deze ceremonie zal afgestemd worden op het thema wat gedurende de voorgaande ceremonies naar voren is gekomen als thema, zowel individueel als groep. Deze zal vormkrijgen gedurende het traject.

*Indien gewenst kan deze ceremonie ook een Deep Dive ceremonie worden met Mushrooms en cacao. Dit zal dan binnen plaatsvinden, de gehele dag duren en een aangepaste prijs hebben. Hier zullen we als groep over beslissen.

CEREMONIE 6

Ritueel Agua De Florida Ceremonie met Blauwe Lotus:

In deze ceremonie zal je een eigen Agua de Florida bereiden. Dit gaan we stap voor stap brouwen volgens een origineel, geheim en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika.

Agua de florida is een helende en reinigende planten spray op basis van pure, biologische alcohol. Het wordt al eeuwen door sjamanen gebruikt in ceremonies bijvoorbeeld ter bescherming of energetische zuivering van personen en ruimtes. Je brengt hiermee personen en ruimtes in een hogere trilling. Je kan het ook gebruiken als parfum of om je handen mee te desinfecteren.

Jouw eigen fles Agua de Florida wordt een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen, gevuld met jouw vibratie en helende intenties. Heel fijn om als extra ankertje mee naar huis te nemen om je alles van (de voorgaande) ceremonies weer goed te herinneren. Als heilig aandenken en bekrachtiger.

Agua de Florida wordt traditioneel alleen door vrouwen bereid en het recept mag dan ook alleen op rituele wijze aan vrouwen worden doorgegeven. Met dit ritueel eren en zegenen we alle vrouwen die ons zijn voorgegaan, alsook onze eigen voorouderlijke lijn van vrouwelijke energie. We eren Moeder Aarde en de helende planten, kruiden, wortels en bloesems die we mogen gebruiken. En we eren onszelf, de barende en creërende kracht die we als een vrouwen mogen dragen in onze baarmoeder en in ons hart. En tot slot zullen we onze vers gemaakte Agua de Florida zegenen en ... vieren!

We zullen samen zingen, muziek maken en mooie meditaties doen gericht op het hart, onze vrouwelijke energie en de planten. Mocht het zo zijn dat het past bij de energie op dat moment zal er zachte, vrouwelijke Qi gong beoefend worden en/ of zal ik afgestemde lichttaal zingen.

Iedereen die dit medicijn maakt stopt daar veel van zichzelf in. Dat is de reden dat ik je vraag je eigen planten mee te brengen. Het verzamelen van de ingredienten hoort namelijk al bij het ritueel en doe dit dan ook met aandacht en op gevoel. Zo kan je eigen intuïtieve keuzes maken waardoor er echt een medicijn kan ontstaan wat helemaal afgestemd is op jou! Het ritueel zal je stap voor stap door dit intuïtieve proces begeleiden en we zullen onze meegebrachte bloemen, planten en kruiden met elkaar delen.

Optioneel als extra ceremonie: Deep Dive Ceremonie met Mushrooms en Cacao. Dit kan ook dus als extra ceremonie geboekt worden mocht dit niet aanbod komen in de vorige ceremonies.

Vraag naar de opties.

Data Ceremonies:

- 1: Donderdag 4 november

- 2: Donderdag 16 december

- 3: Donderdag 27 januari

- 4: Donderdag 10 maart

- 5: Donderdag 21 april

- 6: Donderdag 2 juni

Tijden: Van half 10 tot half 2 à 2 uur.

Kosten vanaf 4 vrouwen p.p: 690 euro of 115 euro per 6 weken, 9 maanden lang, inclusief ceremonie, cacao, blauwe lotus, rapé, thee, water, sap, versnaperingen, inwijdingen met lesmateriaal, tussentijdse Zoom Call met Voice healing meditatie, deelronde en oefeningen voor thuis, gratis app contact en/ of telefoongesprek van 15 minuten tussendoor. Na afloop is er bij elke ceremonie gelegenheid een zelf meegebrachte lunch te delen en nuttigen met elkaar (Potluck).

Individueel: 1110 euro of 185 euro per 6 weken.*

Kosten Duo: 960 euro p.p. of 160 euro per ceremonie.*

In overleg kan in dit traject zelf de data worden gekozen.

Kosten met z’n drieën: 840 p.p. of 140 euro per ceremonie.*

In overleg kan in dit traject zelf de data worden gekozen.

*Je kan alles in één keer betalen of in 6 keer. Bij betalen in termijnen komt er eenmalig 20 euro administratie kosten bij.

Vraag naar de mogelijkheden.

Planning


  • 4 uur

    Ceremonie 1. Magische Natuur Ceremonie (met een vleugje cacao wijsheid)


  • 4 uur

    Ceremonie 2. Magic Womb Healing Blauwe Lotus Ceremonie

Nog 4 items beschikbaar

Deel dit evenement

bottom of page