top of page
Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer
Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer

vr 10 mrt

|

Delft

Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer

Wakker dit voorjaar jouw vrouwen wijsheid aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! Als vrouwen samen komen ontstaat er magie!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

10 mrt 2023, 10:00 – 30 jun 2023, 15:00

Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland

Over het evenement

MAGISCHE VROUWEN TRAJECT, Lente/ zomerTraject, Met een vleugje planten wijsheid (Cacao, blauwe lotus, rapé, liever zonder plantmedicijn? Geen probleem!)

Wakker dit voorjaar jouw vrouwen magie aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! 

Reclaim your magic!

Dit traject beleef je met een kleine groep van maximaal 7 en minimaal 4 dezelfde sisters. (Op verzoek ook als 1 op 1 of duo traject mogelijk).

Elke maand komen we live vijf uur samen op een prachtige locatie in het groen van Delft. 

Deze tijd is voor jou, om jezelf op te laden, op te schonen, te verbinden en je te connecten met jouw innerlijke wijsheid, jouw magie, en andere vrouwen.

Naast healing voor jezelf zullen wij als vrouwen onze krachten bundelen in dit traject voor het collectieve vrouwenveld en moeder aarde.

Stap in de magie en wijsheid van jouw vrouw zijn!

Alle ceremonies zullen we starten met een ritueel ondersteund door lichte plantmedicijnen. Te denken valt aan rauwe, bilogische cacao, blauwe lotus of rapé om te gronden, diep te verbinden met ons hart en onze vrouwelijkheid. (Liever zonder plantmedicijnen? Geen probleem!). Verder zullen we alle ceremonies een stilte wandeling in de natuur of een natuur ritueel bevatten. Elke ceremonie zal ondersteund worden met lichaamswerk zoals Qi gong, yoga en dans en er zal veel met de kracht van onze stem gewerkt worden. Tijdens elke ceremonie zal ik intuitief zingen en mijn instrumenten gebruiken zoals sjamanen drum, ratels, klankschalen, windgong en rainstick. Ook zal ik helende olie en planten/kruiden spray's inzetten.

Tussen de ceremonies door zijn er gezamenlijke online sessies van gemiddeld 1 uur, om je te verbinden met jezelf en je medereizigsters. Naast dat we kort onze processen delen met elkaar zal ik een afgestemde mediatie verzorgen en zijn er mooie opdrachten om thuis mee te verbinden.

Pijlers:

- Natuur

- Vrouw zijn

- Magie

- De wijsheid van planten en kruiden ervaren.

- Rituelen

- Verbinden met andere vrouwen

- Ceremonie

- Inwijdingen

- De helende kracht van de stem ervaren

Waarom:

- Ben jij opzoek naar jouw eigen wijsheid?

- Wil jij weten wat jouw ‘medicijn’ is? Wat hetgeen is wat jij de wereld in mag gaan zetten, jouw magie?

- Of heb je juist jouw magie gevonden en wil je in een veilige setting dit delen met andere sisters?

- Wordt je soms moe van alle hectiek om je heen in het dagelijks leven en wil je een moment per maand waar je naar uit kan kijken om uit te rusten en op te laden?

- Zit je in een ontwakingsproces en heb je behoefte aan gelijkgestemden?

- Zorg je altijd goed voor anderen maar zou jij nu wel eens gedragen willen worden?

- Slokt het dagelijks leven je soms zo op dat je inspiratieloos bent en ben je opzoek naar inspiratie?

- Wil jij je (leren) verbinden met plantmedicijnen en hun wijze lessen leren?

Wat lever het op:

Na dit traject sta jij stevig in je vrouwelijke kracht. Jouw creativiteit stroomt, je weet wat jouw magie is die je de wereld in mag gaan sturen, je kan in zachtheid zijn naar jezelf en de wereld, je kunt je (be)grenzen voelen en aangeven op een liefdevolle en duidelijke manier. Je hebt oude patronen en overtuigingen doorbroken en staat in contact met je intuïtie en oeroude vrouwen wijsheid. Jouw gevoel stroomt volop, je kan jezelf laten zien en horen en weet wat je wilt. Je hebt de tools in handen om jouw gelukkigste leven te manifesteren en help mee om de wereld en moeder aarde in balans te brengen en te helen. Je kan voor jezelf en/of dierbaren een plantmedicijn ritueel verzorgen. Je hebt fijne connecties met andere vrouwen gelegd en de rijkdom van een prachtige, diepe reis in je rugzak erbij. En je mag een mooi inwijdingsrituelen zelf door gaan geven aan andere vrouwen.

Het Traject:

Ceremonie 1 vrijdag 10 maart

Magische Natuur Ceremonie met krachtdieren met een vleugje cacao wijsheid

We zullen ons verbinden met onze intentie voor dit traject en de energie van de lente. De lente staat voor inspiratie, een nieuw begin, groei en belofte. We Zodra het weer het maar even toelaat zullen we naar buiten de natuur in gaan, ons verbinden met de elementen, met krachtdieren, mooie rituelen doen, ons hart laten openen door de cacao, met elkaar mediateren en delen.

Ceremonie 2 vrijdag 14 april

Magisch Baarmoeder Healing, blessing en Tempel voice ritueel (o.a. rite of the womb) met een vleugje magie van cacao en blauwe lotus

Deze dag staat in het teken van het helen van jouw vrouwenlijn en jouw baarmoeder, zodat jouw baarmoeder weer een plek kan zijn van creatie, vreugde en je weer bij jouw diepe vrouwenwijsheid kan komen. Met dit ritueel schoon je ook de vrouwenlijn in je familie op van minimaal 3 generaties terug en de generatie voor je. We werken met de elementen water, vuur, aarde en lucht. Verder zullen we ook een ritueel doen met onze stem en intentie.

Na deze ceremonie mag je zelf ook andere vrouwen de inwijding doorgeven. Mocht je deze inwijding al eerder hebben ondergaan, weet dan dat je bij elke nieuwe inwijding een stukje dieper mag helen en opschonen en bij iedereen het ritueel weer totaal anders zal zijn.

Ceremonie 3 vrijdag 12 mei

Voice Healing Ceremonie met Stembevrijding en een vleugje magie van rapé

Leer de helende, magische werking van de stem als instrument kennen. De stem is een krachtige tool voor (zelf)healing. Jouw stem is wie jij bent in klank, ze is bezield en heeft jouw unieke trillingsfrequentie.

Naast stembevrijdingsoefeningen zal ik dan ook gebruik maken van intuïtieve zang (channelen) zoals ‘lichttaal’ en ‘Oerzang’, mijn instrumenten en helende zelfgemaakte planten- en kruiden spray’s.

Rapé zal jullie hierbij ondersteunen om te openen en te gronden en diep op te schonen.

Ceremonie 4 vrijdag 9 juni

Ritueel Agua De Florida Ceremonie met Blauwe Lotus

In deze ceremonie zal je een eigen Agua de Florida bereiden. Dit gaan we stap voor stap brouwen volgens een origineel, geheim en uniek inheems recept uit Latijns-Amerika.

Agua de florida is een helende en reinigende planten spray op basis van pure, biologische alcohol. Het wordt al eeuwen door sjamanen gebruikt in ceremonies bijvoorbeeld ter bescherming of energetische zuivering van personen en ruimtes. Je brengt hiermee personen en ruimtes in een hogere trilling. Je kan het ook gebruiken als parfum of om je handen mee te desinfecteren.

Jouw eigen fles Agua de Florida wordt een prachtig persoonlijk en uniek medicijn met vele toepassingen, gevuld met jouw vibratie en helende intenties. Heel fijn om als extra ankertje mee naar huis te nemen om je alles van (de voorgaande) ceremonies weer goed te herinneren. Als heilig aandenken en bekrachtiger.

We zullen zingen, mediteren en het vrouw zijn vieren.

Ceremonie 5 vrijdag 30 juni

Afsluitende- en bekrachtigende ceremonie in de natuur

Deze ceremonie gaan we de natuur in om daar een heilige ruimte te maken met elkaar. We zullen terugblikken op de voorgaande ceremonies en alles wat we aan magie hebben verzameld bekrachtigen met mooie natuur rituelen, meditaties en zang.

Locatie: Abtswoude 15A, Delft.

Tijden: Van 10:00uur tot 15:00uur.

Data online: volgt nog. De online sessies zullen in de avond plaatsvinden vanaf 20:00uur.

Kosten: 720 euro totaal of 144 euro per maand, 5 maanden lang, inclusief 5 live ceremonies van 5 uur per keer, 4 online ceremonies van gemiddeld 1 uur, cacao, blauwe lotus, rapé, thee, water, sap, versnaperingen, inwijdingen met handout, verdiepende oefeningen voor thuis, gratis app contact en/ of telefoongesprek van 15 minuten (per maand) tussendoor. Tussendoor is er bij elke ceremonie gelegenheid een zelf meegebrachte lunch te delen en nuttigen met elkaar (Potluck).

· Besluit je om per maand te betalen dan komt er eenmalig 20 euro administratiekosten bij.

Let op: Geen restitutie mogelijk.

Groep: maximaal 7 en minimaal 4 vrouwen.

Individueel, duo of trio:vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie of opgeven: 06-17102522 (Maaike), maaike@natuurijn.nl.

Uitleg Plantmedicijnen en Rite of the Womb:

Cacao

Dit is pure rauwe ceremoniële cacao en brengt je in contact met je hart, het is een echte hartopener. Je kunt makkelijker verbinding maken met je lichaam en je kunt je beter focussen. Door de cacao kun je een liefdevolle, vrouwelijke energie voelen, je gelukzalig voelen, je creativiteit gaat stomen en je komt tot rust in je lichaam en mind. De cacao heeft een krachtig transformerend effect op je lichaam en geest en geeft een diepere verbondenheid met je hart. In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je blij en vrolijker kan voelen, ook na de ceremonie. Daarnaast is deze pure cacao een bron van mineralen en antioxidanten en met recht een superfood te noemen. De cacao stelt je in staat om je op een subtiele liefdevolle en stille manier waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt. Het brengt je in contact met je eigen innerlijke wijsheid. Soms mogen er eerst oude gevoelens losgelaten worden zoals bijvoorbeeld verdriet of boosheid waarna je weer beter bij liefde kunt komen. Het kan je helpen om jezelf nog meer open te stellen, waardoor de heling dieper op je in kan werken. Het is een hele mooie toevoeging voor verdieping van ceremonies en rituelen voor persoonlijke ontwikkeling. Het wordt gedronken in hoge dosering (42 gram) in theevorm met toevoeging van speciale kruiden en planten, rituelen.

Rapé

Rapé is een aardend en energetisch reinigend ritueel met een kruidenmengsel van helende planten en boomschorsen van de sjamanen uit het Amazonegebied. De rapé wordt toegediend in de neus door middel van een blaaspijp “tepi”. Het wordt gezien als een heilig ritueel tussen gever en ontvanger. Het gebruik van Rapé biedt ondersteuning bij het openen en reinigen van de chakra’s en zorgt voor een gevoel van gronding en verbinding met de aarde. Het heeft een helend effect op ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. Het helpt negatieve gedachten patronen en spanning los te laten, brengt rust en mentale helderheid en opent het hart, hierbij kunnen vastzittende emoties loskomen en word je als het ware in je lichaam getrokken en kunnen je gedachtes tot stilstand komen. Hoofdbestanddeel in rapé is pure tabak. In het Amazonegebied is dit een heilige plant en deze plant wordt gezien als een van de master teacher planten waar veel mee wordt gewerkt in ceremonies.

Blauwe lotus

De tinctuur van de blauwe waterlelie was al bekend bij de Oude Egyptenaren die het in spirituele rituelen gebruikten. Ook in andere culturen kunnen sporen van geestverruimend gebruik van de Blauwe Lotus gevonden worden. De kracht en energie van de van de blauwe lotus is om vanuit het donker in een rechte beweging naar het licht te groeien. De Blauw Lotus is een ontspannend middel. De effecten zijn subtiel en gebalanceerd. De Blauwe Lotus heeft ook een verdovende werking, daardoor nemen stress en angstgevoelens aanzienlijk af. De blauwe lotus staat bekend om haar gezondheidsvoordelen en aantrekkelijke effecten zoals: het openen van het hart, heelt seksualiteit, sensualiteit en vrouwelijkheid, brengt je in contact met je gevoel, verlaagt angst en stress.

Rite of the womb

Door de eeuwen heen zijn veel vrouwen onderdrukt en hebben traumatische ervaringen met mannen ondergaan. Dit heeft zich opgeslagen in de baarmoeder. Energetisch gaan we de baarmoeder reinigen met mooie rituelen en een inwijding zodat je weer volledig in je vrouwen power en zachtheid kan staan. Jouw baarmoeder zal weer een plek van liefde, licht en creatie zijn. Dit ritueel komt van de sjamanen vrouwen uit zuid Amerika en wordt wereldwijd van vrouw op vrouw doorgegeven.

Als wij vrouwen ons weer verbinden met de vrouwelijke energie en deze werkelijk belichamen, helen we ook de mannen die daardoor weer op hum rechtmatige plek kunnen gaan staan. Veel vrouwen staan momenteel te veel in de mannelijke energie waardoor er veel onbalans is in de wereld. Veel mannen zijn of doorgeslagen in de mannelijke energie waardoor er een hardheid, arrogantie, agressie, mind gerichte houding kan ontstaan of ze zijn hun plek gewoon kwijt en daardoor uit balans.

In mijn ogen is het de bedoeling dat wij mensen uiteindelijk beide energieën, het mannelijke en vrouwelijke in onszelf in balans brengen en belichamen. Daarvoor mogen wij vrouwen eerst echt onze vrouwelijke plek innemen en ons verbinden met onze vrouwen wijsheid. Hierdoor kunnen mannen ook weer op hun werkelijke plek gaan staan en helen we elkaar en de wereld.

Deel dit evenement

bottom of page