top of page
Retraite "Het Vrije Hart, een innerlijke reis met Choco Bliss
Retraite "Het Vrije Hart, een innerlijke reis met Choco Bliss

za 24 feb

|

Kotten

Retraite "Het Vrije Hart, een innerlijke reis met Choco Bliss

Ervaar een leven veranderende innerlijke reis van persoonlijke groei die je zal helpen obstakels in je leven te overwinnen. Onze retraites zijn ontworpen om je te helpen de regie over je leven te nemen en met meer vreugde en vertrouwen te leven. Kleinschalig, warm en vertrouwd. Welkom!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

24 feb 2024, 13:45 – 25 feb 2024, 12:30

Kotten, Kotten, Nederland

Over het evenement

Het Vrije Hart, een Innerlijke reis :

Choco bliss Ceremonie 2 daagse retreat in Winterswijk

Ervaar een leven veranderende innerlijke reis van persoonlijke groei die je zal helpen obstakels in je leven te overwinnen. Onze retraites zijn ontworpen om je te helpen de regie over je leven te nemen en met meer vertrouwen en vreugde te leven.

Onze Choco Bliss* retraites maken het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken en staan bekend om de extra aandacht die zal worden besteed aan de integratie van jouw ervaringen. Onze retraites kenmerken zich door de open, warme en aardse sfeer, de kleine groepen, onze knusse bostempel met haardvuur en de muzikale insteek.

Een choco Bliss ceremonie helpt je uit je hoofd en in je hart te komen. Choco Bliss neemt je mee op een innerlijke reis met jezelf. Dit kan ondersteunen bij depressie, meer zelfvertrouwen, innerlijke rust, diepe inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden, creativiteit, positieve mindset en het brengt je dichter bij jezelf.

Onze ceremonie wordt ondersteund door livemuziek en een afgestemde Voice- en Sound healing. Je kunt erop vertrouwen dat je ontvangt wat je aankan. De ceremonie wordt gehouden in onze Bostempel in het buitengebied van Winterswijk, met directe toegang tot de natuur.

We besteden veel aandacht aan de begeleiding, inclusief persoonlijke intake, dieetadvies en advies over het integratieproces en een mooi ritueel in de natuur wat jouw integratie zal bevorderen, zodat je de kans hebt op een grote positieve doorbraak in jouw leven.

Hoe ziet het retreat eruit?

• Openingsceremonie, met reiniging, lichaamswerk, meditatie, intenties zetten. • Choco bliss ceremonie van gemiddeld 4 tot 6 uur • Live voice healing, soundhealing en afgestemde muziek. • Deelronde met fruit & thee • Lichte maaltijd (soep/salade) en ontbijt op zondag • Vrije ruimte voor natuurwandeling, schrijven of rusten. • Afsluitend natuur ritueel voor integratie en deelronde op zondagmorgen.

Vind je Ayahuasca (te) spannend en wil je wel graag op een veilige manier een innerlijke reis maken? Dan is Choco Bliss een mooi alternatief. Meer informatie lees je hieronder en kan verkregen worden op aanvraag.

Voel jij je er klaar voor om deel te nemen aan dit Choco Bliss retreat? Boek dan via deze site direct jouw ticket en we nemen z.s.m. contact met je op voor een intake.

Start : zaterdag 24-02-2024, aanvang 13:45 uur Einde : zondag 25-02-2024 om 12:30 uur Ticket : 333,-- per persoon, incl. btw, intake, overnachting, ontbijt- en avondeten, afsluitend natuur ritueel en integratie gesprek. Max. aantal : 6 deelnemers Locatie : buitengebied Winterswijk, locatie volgt na aanmelding.

Een Retraite met choco bliss is geschikt voor iedereen die een stap vooruit wil zetten in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (voor contra indicaties, neem contact op). 

Wil je meer informatie? Neem contact op met Petra Jongschaap (06 18581040) of Maaike Borsboom (06 17 10 25 22).

Wees welkom !

Liefs Maaike & Petra

*Choco Bliss bestaat uit onder andere pure, rauwe cacao, psilocybine en caapi extract en ziet er uit als een klein bonbonnetje. De effecten zijn hallucinogeen maar een stuk milder intens dan de effecten van bijvoorbeeld Ayahuasca. Je kan er een diepe innerlijke reis op maken die zachter zal aanvoelen.

Tickets

  • Retraite, Het Vrije Hart

    Innerlijk op reis met Choco Bliss

    € 333,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page