top of page
Sister Singing Circle
Sister Singing Circle

vr 01 dec

|

Naaldwijk

Sister Singing Circle

Deze avond brengen we heling via onze stem, klank, trilling en frequentie middels zang, meditatie en lichaamswerk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

01 dec 2023, 19:00 – 22:00

Naaldwijk, Meester Jan Tuningstraat 80, 2671 SZ Naaldwijk, Nederland

Over het evenement

Whooop! Er komt iets tofs aan

Na een lange tijd ons verlangen gedeeld te hebben met elkaar is het eindelijk zover en mag het verlangen de wereld in! De tijd is daar!

Mooie sister Marloes Welling van www.gaiawise.nl en ik delen we een grote liefde voor de baarmoeder en weten we dat onze baarmoeder direct verbonden is met ons keel- kaakgebied. Als vrouw weten we als geen ander hoe belangrijk onze stem in de historie van de geschiedenis en vandaag de dag nog steeds is, en is heling hiervan nog steeds gaande.

Deze avond willen we heling brengen via onze stem, klank, trilling en frequentie. We zullen bekken- en keelgebied verbinden in meditatie en zang en een andere manier ervaren om ons stemgeluid te gebruiken.

Op 1 december organiseren we onze eerste Singing Circle. In een warme zachte bedding komen we samen en zullen onze stem openen voor dat wat gehoord mag worden.

Voel je een blokkade op je stem, vind je het spannend of ben je bang dat je niet kan zingen? Laat dit je niet weerhouden, je bent helemaal welkom met alles dat er in je leeft. Jij bepaald wat jij doet.

Wil je alleen komen luisteren? De frequenties van de liederen die we zullen delen hebben hun werking ook als je enkel aanwezig bent.

We zullen delen en helen met heel veel Joy en positieve energie! We doen het Samen lieve vrouw!

We Rise by lifting each other!

In Liefde ontmoeten we je Zuster!!

Marloes en Maaike

Bijdrage € 22,

Locatie Naaldwijk

Tickets

  • Sister Singing Circle

    € 22,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page