top of page
Sjamanistische klank meditatie cirkel VOL
Sjamanistische klank meditatie cirkel VOL

za 27 aug

|

Delft

Sjamanistische klank meditatie cirkel VOL

Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 aug 2022, 10:00 – 12:00

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Waarom meedoen?

 • Heb jij last van   spanningen
 • Innerlijke onrust
 • Behoefte aan meer  innerlijke kracht
 • Behoefte aan richting in je leven

Wat levert het   je op

 • Een ontspannen lijf en geest
 • Verruimde blik op situaties die in je leven spelen
 • Een licht en opgeschoond gevoel
 • Hernieuwede kracht

Wat maak je mee (de beleving) 

De klanken van mijn intuïtieve stem en muziekinstrumenten dringen diep door in je cellen en nemen je mee op een innerlijke reis voor een body- en mind veranderende ervaring. In overgave liggend op een matrasje ontstaat hierdoor totale ontspanning die deuren opent naar je onderbewustzijn en het gevoel van eenwording. Je mag loslaten wat niet meer dient, kunt diepe inzichten krijgen over je leven, lichamelijke pijn verminderd. Na afloop voel je een heerlijke ontspanning, bevrijding en lichtheid. Deze ceremonie zullen kristallen en zelfgemaakte helende plantenspray 's je proces ondersteunen.

Mijn zang heeft een sjamanistische insteek en wordt ook wel oerzang of lichttaal genoemd. Het is de taal van de ziel die je alleen kan verstaan door te luisteren vanuit je hart. Onze mind zal het niet begrijpen waardoor je wordt uitgenodigd het denken los te laten zodat je totaal kan ontspannen en inzichten vanuit jouw onderbewustzijn naar boven kunnen komen.

Wat neem je mee? 

De trilling van mijn stem en de instrumenten zullen diep in je cellen resoneren en daar opschonen wat niet meer dient zodat er ontspanning zal ontstaan.

Hoe verloopt de ceremonie 

Deze ochtend word je hartelijk ontvangen in mijn fijne, lichte ruimte in het groen van delft-zuid en mag je in overgave heerlijk liggend op een matrasje volledig in overgave de klanken ontvangen van mijn intuïtieve zang, muziekinstrumenten en helende kristallen en plantenspray.

We beginnen met thee en lichaamswerk voor de gronding, Tussendoor zal er een korte deelronde zijn voor wie wenst om wat te vertellen over zijn/ haar ervaring. Na afloop staat de thee weer klaar.

Tickets

 • Ceremonie reservering

  € 55,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page