top of page
Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes

za 13 aug

|

Locatie Reijgershof

Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes

Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

13 aug 2022, 10:00 – 14 aug 2022, 17:00

Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze ceremonie ontvangen de deelnemers een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Daarnaast gaan we aan de slag met het verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.

De kracht van de Stem 

Een helende stem heeft een frequentie die diep doordringt het lichaam. Spanningen worden bewust gemaakt, losgetrild en vrijgegeven. Soms ervaar je directe grootsheid, soms komt er een gevoel, herinnering of emotie vrij. Er kan fysieke warmte ontstaan. Na een vrijgekomen emotie volgt ontspanning en heling.

Heeling met de stem, bevrijding van de stem

Het belangrijkste is de heling/de stroming die weer op gang komt. Er vindt een diepe opschoning plaats. Het lichaam ontspant. Het gevoel van welzijn wordt bevorderd en de chakra’s worden geharmoniseerd. Alles wat wij in dit leven hebben meegemaakt wordt in ons lichaam opgeslagen. Het klank geven aan sterke onderdrukte emotie werkt bevrijdend omdat het lichaam zich kan ontladen en kan bevrijden van blokkades.

Frequency vibes

www.frequencyvibes.nl/

Een intieme healing gathering waar je alle stijlen van frequenties kan ontdekken. Workshops, ceremonies, journeys, inspiratie, healings, activaties en meer.

Deel dit evenement

bottom of page