top of page
Stembevrijding & Klank Reis
Stembevrijding & Klank Reis

zo 25 jun

|

Rotterdam

Stembevrijding & Klank Reis

Stembevrijding en intuïtief klankconcert met instrumenten en zang

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

25 jun 2023, 12:00 – 15:00

Rotterdam, Elandstraat 26, 3064 AH Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Stembevrijding & Intuïtief Klankconcert met instrumenten en zang

Tijdens deze drie uur durende workshop ga jij de kracht van jouw stem ontdekken waarna je heerlijk mag ontspannen tijdens een meditatief klankconcert.

Bij stembevrijding bevrijd je jouw stem en tegelijkertijd bevrijd je jezelf. Stembevrijding staat los van zingen maar gaat om ruimte maken voor wat er in je leeft en om met klanken de blootgelegde blokkades vrij te geven. De stem is daarnaast jouw eigen, krachtige healing tool met jouw eigen unieke vibratie.

Onze stem heeft een trillingsfrequentie die diep doordringt in het lichaam tot op celniveau. Spanningen worden bewust gemaakt, losgetrild en vrijgegeven. Omdat klanken en denken niet te combineren is kom je in een diepe staat van ontspanning waardoor je soms direct een eenheidsgevoel ervaart, regelmatig komt er een herinnering of emotie vrij. Er kan fysieke warmte ontstaan. Na een vrijgekomen emotie volgt ontspanning en heling.

Na deze workshop zul je daarnaast doorgaans duidelijker jouw waarheid durven spreken, grenzen aan durven geven en je meer aanwezig, lichter en vrijer voelen.

Wij zorgen voor een veilige setting waarbij je stapje voor stapje begeleid zal worden om jouw unieke geluid te laten horen. Dit doen we onder andere middels lichaamsoefeningen, geleide mediatie en ondersteunende muziek.

Als afsluiting mag je heerlijk ontspannen liggen en je onderdompelen in de klanken van instrumenten en intuïtieve zang van Monique en Maaike.

Deze dag start om 12:00uur en zal rond 15:00uur eindigen. Om 11:45uur staat de thee klaar.

Uitwisseling bedraagt 49,99euro.

Datum: Zondag 25 juni.

Locatie: In de Eland, Elandstraat 26, 3064AH, Rotterdam Kralingse Veer

Evenement van Monique Visser van www.moon-klankenmeditatie.nl en Maaike Borsboom van www.natuurzijn.nl

Opgeven: info@moon-klankenmeditatie.nl of maaike@natuurzijn.nl

Na betaling van het opgegeven bedrag ben jij verzekerd van een plekje. Er zijn 10 plekjes beschikbaar. Stuur ons een mailtje en je ontvangt alle benodigde informatie.

Deel dit evenement

bottom of page