top of page
Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van de Baarmoeder
Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van de Baarmoeder

zo 26 mei

|

Delft

Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van de Baarmoeder

Kom met jou

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 mei 2024, 10:30 – 13:00

Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze krachtige workshop zetten we de frequentie van onze stem, lichaamswerk en energetisch werk in om diep in ons bekken te zakken.

We verbinden ons met onze vrouwelijke essensie van creativiteit, zachtheid, intuitie en wijsheid.

Altijd al meer willen leren over de helende werking van jouw eigen stem en de kracht van sisterhood willen ervaren?

Op deze bijzondere ochtend zullen we als in vervlogen tempel tijden samen komen met vrouwen en elkaar en onszelf in onze kracht gaan zetten.

We gaan ervaren dat onze ziel van oorsprong wil zingen en hoe bevrijdend dit werkt! Als we ons op zielsniveau verbinden met onze baarmoeder onstaat er een wonderlijk, bevrijdend en bekrachtigend lied. Kom ontdekken wat er vanuit jouw diepe, vrouwelijke zijn wil klinken.

Met of zonder keelblokkade, je bent meer dan welkom!

Wist je dat je een krachtige healing tool tot je beschikking hebt?

Dit is jouw eigen stem. Om jouw stem te laten klinken moet je jezelf verbinden met jouw adem, pure levensenergie. Deze levensenergie laat je stembanden in beweging komen en trillen. Jouw lichaam wat voor meer dan 70% uit water bestaat komt tot op cel niveau in beweging door de unieke trilling van jou stem.

Blokkades zoals bijvoorbeeld vastzittende emoties worden zo los getrild, organen krijgen een massage en betere doorbloeding, beperkende overtuigingen worden vrij gegeven, je hoofd wordt steeds stiller en uiteindelijk kan je een diepe ontspanning en meditatieve staat bereiken. Als je vertrouwder raakt met dit stemwerk kan je zelfs een verruimd bewustzijn bereiken door meditatief te klanken.

De priesteressen in de oude tempels gebruiken veelvuldig hun stemmen voor healingwerk en bewustzijnsverruiming. Het gaat er hierbij niet om of je mooi zingt en met bestaande woorden. We gaan vooral op gevoel klanken met onze aandacht naar binnen gericht. 

Deze ochtend zullen we ons vooral op onze baarmoeders richten. De plek waar veel van onze emoties en opgeslagen ervaringen huizen, vanuit dit en vorige levens en onze vrouwelijke familielijn. We zullen haar opschonen en onze vrouwelijke energie bevrijden.

Deze ochtend leer je op eenvoudige, laagdrempelige wijze je stem in te zetten als heling tool voor jezelf. We verzachten keelblokkades, ervaren vreugde bij het gebruik van onze stemmen en voelen onze kracht toenemen.

Om onszelf te openen voor het werken met de stem zullen we in een rustige, fijne opbouw met elkaar mediteren, zacht, meditatief lichaamswerk beoefenen, een sharing ronde doen. We zullen vervolgens een aantal mooie oefeningen met onze adem en stem doen die je eventueel ook thuis kan beoefenen. De oefeningen zijn meditatief van insteek, gericht op onze baarmoeder en hart en gebeuren veelal met je ogen dicht.

Aan het eind zullen we samen een aantal eenvoudige mantra's zingen en zal er een voice-soundhealing worden verzorgd.

Praktische informatie:

Tijden: 10:15uur inloop met thee en een energetische reiniging. 10:30uur starten. 13:00 einde.

Aantal plekken: 8

Kosten: 49 euro. Inclusief thee en wat lekkers. Er is 1 ticket beschikbaar op basis van een vrije gift voor diegene die graag wil komen maar momenteel een minimaal budget heeft (indien van toepassing, neem contact met mij op).

Locatie: licht ruimte in het groen van Delft- Zuid (Abtswoude 15A)

Zonnige groet,

Maaike

Meer informatie: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

Deel dit evenement

bottom of page