top of page
Tempel Voice Healing/Inwijding Workshop
Tempel Voice Healing/Inwijding Workshop

ma 12 dec

|

Delft

Tempel Voice Healing/Inwijding Workshop

Een prachtige ochtend waarbij wij elkaar als vrouwen in onze kracht gaan zetten. Met o.a. stembevrijding, Tempel Voice Healing, lichaamswerk en meditatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

12 dec 2022, 09:45 – 12:15

Delft, Abtswoude, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

Tempel Voice Healing/ Inwijding workshop in groepsvorm.

Tijdens een Soul Voice training afgelopen zomer ontstond er een prachtig ritueel.

Tijdens een intuïtieve oefening die ik met een andere vrouw deed ontstond een heilige space waarin zij zich in een oude Egyptische tempel waande waar ze als jong meisje een inwijding kreeg in het vrouw zijn. Haar seksuele/ levensenergie begon te stromen en ze voelde zich warm, gedragen en geliefd.

We waren met elkaar aan het oefenen met een klank healing. Telkens werden bij voorbaat de erogene zones overgeslagen.

Alles in mij voelde op een gegeven moment dat het juist zo nodig en helend is voor ons vrouwen om juist wel aandacht te geven aan onze borsten, baarmoeder en yoni. Op een zachte, veilige manier. Ik vroeg mijn medecursiste of ik juist wel voor deze plekken mocht zingen wat ze goed vond.

Hieruit ontstond dit ritueel en haar bovengenoemde ervaring.

Ik voel dat ik dit met heel veel vrouwen mag en wil gaan delen, juist omdat het zo belangrijk is om ons vrouw Zijn te eren en te leven.

Wij vrouwen zijn nodig, belangrijk en magisch bovendien! Dat mogen we ons weer gaan herinneren.

Met dit ritueel lever ik daar graag een bijdrage aan. En hoe mooi is het als je het direct zelf door mag geven aan een andere vrouw! Tijdens deze groepssessie kunnen wij direct met elkaar oefenen en elkaar een heerlijk Tempel klankbad geven. Ik leer jullie precies alle ins en outs. Tijdens deze workshop mag je naast een heerlijke Tempel Voice Healing/ Inwijding ontvangen ook direct uitstromen naar een ander. Samen zetten we een enorm liefdevol, helend veld neer waarin iedereen zich gedragen mag voelen en we ons weer mogen herinneren wat we allemaal priesteressen zijn, magisch, mooi en krachtig!

TEMPEL VOICE HEALING EN INWIJDING voor vrouwen

Dit is een heel liefdevol, zacht en tegelijk zeer krachtig ritueel speciaal voor vrouwen.

Het is een prachtige aanvulling voor bij The Rite of the womb maar kan ook los gevolgd worden. Na deze inwijding kan je dit ritueel ook zelf doorgeven en mag hier tijdens deze workshop gelijk mee spelen.

Deze inwijding gebeurt met een energie overdracht en middels (Tempel) Voice Healing en zachte aanrakingen/ massage.

Dit houdt in dat ik mij afstem op jouw vrouwZijn en gericht op jouw lichaam gechanneld zal zingen/ chanten en jou intuïtief zal aanraken/ masseren. De trilling van mijn stem en instrumenten zal je diep ontspannen.

Je zal je gesteund, gedragen, geliefd, gekoesterd en warm voelen. Je kan in totale ontspanning zakken.

Jouw bekkengebied krijgt een energetische opschoning waardoor je diep in jezelf kan zakken. Je hart zal zich kunnen ontspannen en openen. Er kunnen vastzittende emoties vrij komen, oude herinneringen van dit leven en vorige ervaringen kunnen zich openbaren.

Je zal je jouw eigen vrouwen wijsheid weer kunnen herinneren, voelen en ervaren. Jouw vrouwelijke energie, shakti zal weer gaan stromen. Jouw levensenergie, kundalini energie zal zacht gewekt worden.

Achteraf voel je een diepe tevredenheid en lichtheid en voel jij je op en top vrouw.

Tijdens deze workshop zullen we stembevrijdingsoefeningen doen, ontvang je een Tempel Voice Healing/ Inwijding, mag je deze gelijk doorgeven, doen we lichaamswerk zoals Qi gong, yoga en/of dans, meditatie, ademwerk en zal er een sharing cirkel zijn. 

Bij het ontvangen van de Tempel Voice Healing/ Inwijding lig je op een heerlijk zacht matras met een lekker dekentje en eventueel een kruikje. Ik zal gebruik maken van helende oliën, zelfgemaakte helende bloemen, kruiden en planten spray's en kristallen. Tijdens deze workshop zal je dit ritueel van meerdere sisters ontvangen wat het extra krachtig maakt.

De uitwisseling is 44 euro. Er kunnen maximaal 6 vrouwen meedoen.

Deze workshop zal gehouden worden in mijn fijne, lichte praktijkruimte in Delft.

Ervaring van een sister die je voorging bij een 1 op 1 sessie: "Ik leek wel in een andere werkelijkheid te komen. Het voelde alsof er meerdere vrouwen om hij heen zaten en voor mij zongen dat ze er voor mij waren, dat ik altijd op ze kon rekenen, dat ik geliefd was en veilig. Echt een magische ervaring, ik wilde gewoon niet dat het stopte" M.

Heel welkom mooie vrouw!

Meer informatie: 06-17102522, liefs Maaike

P.s. de prachtige afbeelding is van een onbekende artiest.

Tickets

  • Workshop Tempel Voice Healing

    Dit Ticket geeft je toegang tot een prachtige ochtend voor maximaal 6 vrouwen voor een workshop Tempel Voice Healing/ Inwijding

    € 44,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page