top of page
The Secred of the Rose
The Secred of the Rose

zo 27 aug

|

Wageningen

The Secred of the Rose

Sisterhood, Baarmoeder healing, opschoning en blessing, Cacao- en Rose ceremonie, Voice- en Sound Healing, Vrouw Zijn en Hartsverbinding.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 aug 2023, 10:00 – 18:00

Wageningen, Wageningen, Nederland

Over het evenement

Lieve sister!

Wees welkom in onze gezellige yurt voor een dagretreat ‘The secret of the rose’.

- Sisterhood - Rite of the Womb inwijding

- Cacao- en roos Ceremonie

- Voice- en sound Healing

- Energetischwerk - Transformatie - Hartsverbinding

Deze dag is erop gericht om in alle rust naar binnen te keren en je creatiekracht te versterken, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde zal stijgen. We komen samen in een yurt met 8 vrouwen, in de natuur.

Deze dag is een mooie manier om: - Opgeslagen blokkades in jouw vrouwenlijn en van jezelf, die opgeslagen zijn in jouw baarmoeder te helen - Jezelf te openen en de vrouwelijke energie naar boven te halen - Het leven en jouw vrouw Zijn te vieren.

Het programma:

o De Roos Wij gaan ons verbinden met de energie van de roos, van liefde en vrouwelijkheid. De roos symboliseert de vrouwelijke energie en de yoni, fluweelzacht, maar ze heeft ook doornen, om haar grenzen te stellen. Verhoog jouw frequentie, voel en ervaar zachte kracht.

o Hoge Hartactivatie Deze activatie opent jouw hart, waardoor de liefde gaat stromen. Met de Hoge Hartactivatie wordt de verbinding met je ziel hersteld. Hierdoor kun je meer in vertrouwen en overgave gaan leven. Hoe sterker deze verbinding, hoe meer je kunt gaan doen waarvoor je hier bent gekomen.

o Mama Cacao & Roos De liefdevolle mystieke spirit van de Cacao is een ware hartopener. De roos staat je hierin bij. Ze opent de ruimte waar je een dieper contact kan met jezelf en dat wat belangrijk voor je is. De inspiratie en inzichten kun je meenemen in je dagelijkse leven.

o Rite of the Womb (Manay Ki) De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen…. De baarmoeder is een plek van licht en liefde, van creatie en geboorte geven aan leven. Eeuwenlang is de vrouwelijke energie misbruikt, ontkend en ontkracht. Nu is de tijd om weer in onze vrouwen power te gaan staan. Tijdens dit ritueel zorgen we dat de baarmoeder energetisch wordt geheeld. Vaak dragen we (bewust en onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders bij ons. Of hebben we zelf iets meegemaakt, zoals probleem om zwanger te worden, een kind verloren of een zwangerschap afgebroken. Door de energie van de inwijding, die zowel een Healing als ook een Blessing is, wordt de vrouwelijke kracht geactiveerd. Nadat je de rite hebt ontvangen, mag jij dit geschenk van heling en transformatie doorgeven aan andere vrouwen. Zo creëren we een rimpeleffect.

o Closing We sluiten af met dankbaarheid, een korte deelronde en een verbindende, lichte maaltijd (bio/vega).

Nadat je je bij ons hebt aangemeld, ontvang je uitgebreide informatie over de rituelen en de voorbereiding. Heb je vooraf vragen? Neem contact op met een van ons, via app/mail/tel.

Er is plek voor 8 sisters, dus meld je snel aan door een app of mail te sturen naar een van ons.

Ticket : 149,—, (incl bio thee/fruitwater/snacks en lichte maaltijd)

Super leuk jou dan te ontmoeten in deze Sisterhood cirkel!

Een blije, vrije groet van

Maaike Borsboom​​​​​

Natuur Zijn Klank & transformatie 06- 17 10 25 22​​​​​ Maaike@natuurzijn.nl​​​​

Petra Jongschaap Persoonlijk leiderschap & energiewerk 06-18581040 Petra@petrajongschaap. ​​​​​​​​​​

Praktisch

Datum ​​ : Zondag 27 augustus 2023

Inloop​​​ : 09:45

Start ​​​ : 10:00

Einde dag ​​:​ 18:00

Locatie. ​​​:​ Yurt ‘De Levensbloem’, Leeuweriksweide 188, Wageningen.

Goed om te weten: • Draag comfortabele kleding, waarin jij je vrouwelijk voelt en waarmee je laat zien hoe prachtig je bent. • Neem jouw deken/kussen en matrasje en/of vacht mee (als je die niet hebt, laat het ons weten). • Neem een notitieboekje en pen mee. • Tip : de omgeving is bosrijk en er is een mogelijkheid om te blijven overnachten. Vraag naar de mogelijkheden. • Gratis parkeren bij locatie.

Tickets

  • The secred of the rose

    Sisterhood cirkel met o.a. Rite of the womb, Voice/ Sound Healing, Cacao/ Roos ceremonie

    € 149,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page