top of page
Voice of the Womb
Voice of the Womb

zo 03 sep

|

Hazerswoude-Dorp

Voice of the Womb

Rite of the Womb, Sjamanistische Voice Healing en stembevrijding

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

03 sep 2023, 10:00 – 16:00

Hazerswoude-Dorp, Dijkgraafweg 14, 2391 NV Hazerswoude-Dorp, Nederland

Over het evenement

Onze baarmoeder en keel zijn twee krachtige portalen die zowel fysiologisch als energetisch met elkaar verbonden zijn. Ze worden ook wel de Divine Twins genoemd.

Het sacrale chakra regelt creativiteit, overvloed en aantrekkingskracht, inclusief het vermogen om romantische partners aan te trekken en te behouden. Het keelchakra regelt op zijn beurt het vermogen om de creatieve impulsen en ideeën uit te drukken die hun oorsprong vinden in het sacraalchakra.

Tegerlijkertijd zijn dit dé twee plekken waar de meeste collectieve pijn en angst zit, ontstaan in een ver verleden. De pijn van de vrouwelijke onderdrukking en de angst om ons pure, krachtige Vrouw-Zijn naar buiten te brengen en onszelf te laten zien en horen leeft vandaag de dag nog steeds in ons.

Wanneer ons lichaam stress of trauma ervaart, klemmen we onze kaken op elkaar en zetten we vaak ook ons ​​bekkengebied op slot.

De creatieve expressie wordt geblokkeerd wanneer we het gevoel hebben dat het onveilig is om te zijn wie we zijn. In plaats van rond te rennen, wild te dansen en te zingen, hebben we als vrouw geleerd hoe we stil moeten blijven en onze mond moeten houden. Dit verstikt letterlijk onze stem.

Omdat het keelchakra de creatieve kracht van de baarmoeder uitdrukt, voelt het manifesteren van overvloed in financiën en relaties ook vaak als een onmogelijke strijd. De oorzaken van blokkades voor overvloed en zelfexpressie kunnen ook in het bekken ontstaan.

Onze baarmoeder is een weerspiegeling van de kosmische baarmoeder, de altijd scheppende Bron. De baarmoeder bevat de sleutel tot de essentie van het Goddelijke Vrouwelijke en haar manifestatiekracht.

Trauma opgeslagen in ons sacrale energiecentrum, vooral seksueel misbruik, kan deze goddelijke stroom volledig blokkeren en kan ook leiden tot klachten in onze baarmoeder en keel.

Om de verbinding tussen het keelchakra en sacraalchakra te herstellen naar Divine Twins organiseren Karischma en ik op sept THE VOICE OF THE WOMB.

Je ontvangt op deze dag de Rite of the Womb, Shamanic Voice Healing en Stemactivatie/ Stembevrijding.

Deze dag vindt plaats in een prachtige groene omgeving in een yurt in Hazerswoude-dorp en is incl lunch, versnaperingen, thee en water.

 De uitwisseling bedraagt €181,50,- incl. btw.

 Boek een ticket hier of via deze link: www.stralenvanlicht.nl/sexual-healing-awakening

Of neem contact met mij op: 06-17102522/ maaike@natuurzijn.nl

Tickets

  • Voice of the Womb

    Rite van de Baarmoeder, Voice Healing en Stembevrijding

    € 181,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page