top of page
VOICE OF THE WOMB 1 Day Retreat
VOICE OF THE WOMB 1 Day Retreat

zo 27 nov

|

Abtswoude

VOICE OF THE WOMB 1 Day Retreat

Maak jezelf vrij met een ritueel voor het opschonen van jouw vrouwelijke familielijn en blessing voor jouw baarmoeder, Shamanic Voice Healing en stembevrijding.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

27 nov 2022, 10:00 – 17:00

Abtswoude, 2623 NB Delft, Nederland

Over het evenement

VOICE OF THE WOMB

One day retreat 27 november

Onze baarmoeder en keel zijn twee krachtige portalen die zowel fysiologisch als energetisch met elkaar verbonden zijn. Zetten we onze kaken op slot dan zetten we ook ons bekkengebied op slot. Wanneer we onze kaken ontspannen, ontspant ook automatisch ons bekkengebied. Probeer het maar terwijl je dit leest.

Tegerlijkertijd zijn dit de twee plekken waar de meeste collectieve pijn en angst zit, ontstaan in een ver verleden. 

De pijn van de vrouwelijke onderdrukking en de angst om ons pure, krachtige Vrouw-Zijn naar buiten te brengen en onszelf te laten zien en horen.

Deze LIVE dag op een mooie, groene locatie in Delft is ceremonieel ingestoken en staat in het teken van het helen van de baarmoeder en het activeren van ons keelchakra.

In de ochtend verbinden we ons met onze baarmoeder en keelchakra, onze vrouwenlijn en ontvang je de Rite of de Womb (die je ook leert door te geven in je eigen vrouwencirkels): door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.

Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. De healing gebeurt op individueel en collectief niveau.

In de middag ontvang je een krachtige soundhealing in combinatie met de helende klanken van Light Language welke afgestemd is op de aanwezige vrouwen en het thema van deze dag en word je uitgenodigd om ook je eigen sacred sound te maken (stemactivatie).

Soundhealing is heling door middel van muziek, instrumenten, klanken, en dus ook energie, vibraties en frequenties. Hierbij hoef je alleen ontvangen en zal je ondersteund worden door heerlijke etherische oliën en eigengemaakte helende bloemen, planten en kruiden spray’s (agua de florida). De heling dringt door tot in je essentie en nodigt uit om oude lagen van je af te laten vallen waardoor je steeds meer in lijn met je ware zelf leeft.

Deze dag wordt begeleid door Maaike Borsboom Borsboom van NatuurZijn en Karishma Sanchit - Stralen van Licht

Datum en tijd: Zondag 27 november, 10.00-17.00 uur in Delft

Kosten naar eigen draagkracht tussen €111,- en €177,- incl. vega / vegan lunch, gezonde snacks, thee, water en handout.

Meer info en aanmelden:

Maaike Borsboom maaike@natuurzijn.nl & Karishma Sanchit: karishma@stralenvanlicht.nl

Voel je dat deze dag met jou resoneert? Mail of app/ bel ons gerust. Er is plek voor 8 sisters.

Deel dit evenement

bottom of page