top of page
Workshop Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van Vrijheid
Workshop Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van Vrijheid

za 20 apr

|

Delft

Workshop Stemwerk voor Vrouwen: De Stem van Vrijheid

Deze ochtend staat in het teken van het verkennen van de helende en bevrijdende werking van jouw stem. We gaan onszelf en elkaar in onze kracht zetten. Met o.a. stembevrijding, zielen zang, lichaamswerk, meditaties, singing cirkle, Voice Healing en Sound Healing.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

20 apr 2024, 10:30 – 13:00

Delft, Abtswoude 15A

Over het evenement

Altijd al meer willen leren over de helende werking van jouw eigen stem en de kracht van sisterhood willen ervaren?

Op deze bijzondere ochtend zullen we als in vervlogen tempel tijden samen komen met vrouwen en elkaar en onszelf in onze kracht gaan zetten.

We gaan ervaren dat onze ziel van oorsprong wil zingen en hoe bevrijdend dit werkt! 

Met of zonder keelblokkade, je bent meer dan welkom!

Wist je dat je een krachtige healing tool tot je beschikking hebt?

Dit is jouw eigen stem. Om jouw stem te laten klinken moet je jezelf verbinden met jouw adem, pure levensenergie. Deze levensenergie laat je stembanden in beweging komen en trillen. Jouw lichaam wat voor meer dan 70% uit water bestaat komt tot op cel niveau in beweging door de unieke trilling van jou stem.

Blokkades zoals bijvoorbeeld vastzittende emoties worden zo los getrild, organen krijgen een massage en betere doorbloeding, beperktende overtuigingen worden vrij gegeven, je hoofd wordt steeds stiller en uiteindelijk kan je een diepe ontspanning en meditatieve staat bereiken. Als je vertrouder raakt met dit stemwerk kan je zelfs een veruimd bewustzijn bereiken door meditatief te klanken.

De priesteressen in de oude tempels gebruiken veelvuldig hun stemmen voor healingwerk en bewustzijnsverruiming. Het gaat er hierbij niet om of je mooi zingt en met bestaande woorden. We gaan vooral op gevoel klanken met onze aandacht naar binnen gericht.

Deze ochtend leer je op eenvoudige, laagdremmpelige wijze je stem in te zetten als heling tool voor jezelf. We verzachten keelblokkades, ervaren vreugde bij het gebruik van onze stemmen en voelen onze kracht toenemen.

Om onszelf te openen voor het werken met de stem zullen we in een rustige, fijne opbouw met elkaar mediteren, zacht, meditatief lichaamswerk beoefenen, een sharing ronde doen. We zullen vervolgens een aantal mooie oefeningen met onze adem en stem doen die je eventueel ook thuis kan beoefenen. De oefeningen zijn meditatief van insteek, gericht op onze baarmoeder en hart en gebeuren veelal met je ogen dicht.

Aan het eind zullen we samen een aantal eenvoudige mantras zingen en zal er een voice-soundhealing worden verzorgd.

Praktische informatie:

Tijden: 10:15uur inloop met thee en een energetische reiniging. 10:30uur starten. 13:00 einde.

Aantal plekken: 8

Kosten: 49 euro. Inclusief thee en wat lekkers. Er is 1 ticket beschikbaar op basis van een vrije gift voor diegene die graag wil komen maar momenteel een minimaal budget heeft (indien vn toepassing, neem contact met mij op).

Locatie: licht ruimte in het groen van Delft- Zuid (Abtswoude 15A)

Zonnige groet,

Maaike

Meer informatie: 06-17102522, maaike@natuurzijn.nl

Koop een ticket via deze site.

Tickets

  • Workshop Stemwerk voor Vrouwen

    De Stem van Vrijheid

    € 49,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page