top of page

Welkom!

IMG_7631.jpg

Natuur Zijn helpt jou om dicht bij jezelf te komen en te blijven. 

Loop je vast en wil je jouw leven vanuit een andere invalshoek bekijken, patronen doorbreken, en inzicht krijgen in nieuwe mogelijkheden?


Wil jij ontdekken wat jij écht belangrijk vindt in het leven, wat jouw unieke kwaliteiten zijn en deze leren inzetten?


Ben je op zoek naar steun en een luisterend oor?


Wil je leren ontspannen en je innerlijke kracht(en) ontdekken en ontwikkelen?


Heb je behoefte aan een moment voor jezelf, om zo af en toe in een kleine groep te mediteren, om ongedwongen creatief bezig te zijn?


Kan je wel wat nieuwe energie gebruiken? 


Sta jij open voor een leven vanuit vertrouwen, waarin je verbonden bent met jezelf, de ander, de natuur en het grotere geheel?


Graag loop ik een stukje met je mee op jouw levenspad.

“Het was een hele fijne, rustgevende avond waarin we via verschillende ingangen rust en inzicht in onszelf vonden”

— Esther, 45 jaar

Waarom Natuur Zijn

Bij Natuur Zijn is alles erop gericht om met oeroude- en moderne rituelen jezelf te bevrijden van diepgewortelde overtuigingen en blokkades door ze bloot te leggen, te erkennen en ze met liefde los te laten. Zodat jij bij jouw eigen wijsheid, innerlijk leiderschap en zelfliefde kunt komen om een vrij, bevredigend en magisch leven te lijden.

Naast de natuur als werkplek en inspiratie wordt er gebruik gemaakt van een prachtige praktijkruimte in een landelijke omgeving, de helende werking van de stem, energiewerk en plant-medicijnen om zo bij je kern te komen. 

 • Voelt het soms dat je in een keurslijf zit? 

 • Voel je de behoefte je vrijelijk te kunnen uiten op alle mogelijke manieren?

 • Wil jij jouw leven vanuit een ander, verruimd perspectief bekijken? 

 • Wil jij ontdekken wie jij bent?

 • Wil jij ontdekken wat werkelijk bij jou past en daarnaar handelen?

 • Voel jij je verloren, of ben je op zoek naar jezelf?

 • Kamp jij met onverwerkte trauma’s, pijn en verdriet?

 • Heb je diepe blokkades en burn-out verschijnselen?

 • Ben jij opzoek naar hulp bij integratie na een diepe spirituele ervaring?

KENNISMAKEN
gratis 30 minuten online

Sjamaandrum.png

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

traject.png

Sjamanistische wandeling 

Aqua de florida
ceremonie

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Voice healing
ceremonie

Stem bevrijding ceremonie

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Rite of the womb
ceremonie

Creative flow
ceremonie

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>

Cacao
ceremonie

Mushroom
ceremonie

“Het was een hele fijne, rustgevende avond waarin we via verschillende ingangen rust en inzicht in onszelf vonden”

— Esther, 45 jaar

Sjamanistische rituelen

Het sjamanisme gebruikt rituelen gebaseerd op de kracht van de natuur. Het is een van de oudste vormen van spiritual heling die er bestaat. In het sjamanisme is de natuur heel belangrijk. Essentieel voor het helen van lichaam en geest. De natuur is altijd in balans en heeft haar eigen cycli. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de seizoenen. Alle staat in verbinding met elkaar.  Sjamanen geloven dat de oorzaak van ziekte en kwalen altijd te herleiden is tot spirituele onbalans, het sjamanisme richt zich op het herstellen van die balans. Dat gaat op talloze manieren, afhankelijk van het probleem, maar belangrijk zijn onder andere het reinigen van energie, het terugvinden van vergeten delen van onszelf en het helen van familielijnen. Sjamanistische helers kun je zien als een soort bemiddelaars tussen het aardse en het spirituele. Met bepaalde rituelen en technieken kun je de balans herstellen.

 

Mijn werk is er op gericht dat mensen mogen gaan ervaren dat alle antwoorden in zichzelf te vinden zijn en graag help ik hen om hier weer mee in verbinding te komen middels het inzetten van onder andere sjamanistische helingstechnieken.


In een sjamanistische ceremonie reis je af naar de diepere lagen van je bewustzijn. Naar dimensies die het fysieke lichaam niet kan waarnemen. Het doel van een sjamanistische reis is niet om de realiteit te ontsnappen, maar om dieper in de werkelijkheid te duiken. Een sjamanistische reis maakt een stukje van ons bewustzijn zich los om dimensies te ontdekken die we met ons lichaam niet kunnen waarnemen.

 • UIT JE HOOFD.... 
  Met behulp van meditatie, de natuur, yoga, Qi gong en eventuele plantmedicijnen komt je hoofd tot rust en verdwijnt de innerlijke stem naar de achtergrond.

 • OPEN JE HART
  Natuur medicijnen zoals cacao openen je hart waardoor je in diep contact komt met jezelf en je rol in het grotere geheel.

 • VIND JE STEM
  Voice Healing en Stembevrijding hebben een helende werking en leren je hoe je ware ik te ervaren, laten horen en zien.​

 • ONTDEK JE PAD
  Oefeningen zoals familie opstellingen en een medicijnwiel brengen verrassende en toch herkenbare inzichten. Creative flow oefeningen en kaart readings helpen om je (levens) doel en je pad helder te krijgen.

 • JE INNERLIJKE REIS
  Je innerlijke reis is het loslaten van blokkades (beperkende overtuigingen, trauma's), krijgen van inzichten en het vinden van je levenspad.

 • VIND JE TRIBE
  Hoewel jouw levenspad, blokkades en ontwikkeling persoonlijk zijn, is het fijn om er niet alleen en voor te staan. Groepsceremonies en trajecten zijn gericht op jouw groei, geïnspireerd en ondersteund door de groei van anderen.

KENNISMAKEN
gratis 30 minuten online

Sjamaandrum.png

“Het was een hele fijne, rustgevende avond waarin we via verschillende ingangen rust en inzicht in onszelf vonden”

— Esther, 45 jaar

Geplande evenementen

 • Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer
  10 mrt. 10:00 – 30 jun. 15:00
  Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland
  Wakker dit voorjaar jouw vrouwen wijsheid aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! Als vrouwen samen komen ontstaat er magie!
  Delen
 • Ademwerk met Voice Healing en stembevrijding
  02 apr. 13:30 – 17:30
  Capelle aan den IJssel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland
  Een duik in jouw onderbewustzijn met adem en klank. Beleef een bevrijdende dag.
  Delen
 • Meditatie Avond met Qi Gong en afsluitend Klankbad
  12 apr. 19:45 – 21:15
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Delen

“Het was een hele fijne, rustgevende avond waarin we via verschillende ingangen rust en inzicht in onszelf vonden”

— Esther, 45 jaar

De bevrijdende reis

 • WIL JE MINDER ZORGEN ?

  Zorgen zitten in je hoofd. Wat gebeurt er wanneer je alles loslaat?

 • OP ZOEK NAAR HELING?
  Trauma's veroorzaken blokkades, angsten, beperkende overtuigingen.

 • OP ZOEK NAAR ANTWOORDEN?Met denken kom je niet tot je diepste hartsverlangen.

 • STAAN VOOR WIE JE ECHT BENT?
  ‘Wie ben ik? Dit is iets wat voorbij woorden gaat. 

 • VERBINDEN MET GROTE GEHEEL?
  Ervaar hoe groot en groots je bewustzijn is.
   

 • ​JE ZIELSMISSIE ONTDEKKEN?
  Op zoek naar voldoening en het gevoel aan iets bij te dragen.  

KENNISMAKEN
gratis 30 minuten online

Sjamaandrum.png

De bron van veel van de beperkingen, pijn emoties die wij ervaren ligt in onszelf. De innerlijke reis gaat langs de blokkades en onderliggende trauma's die beperkingen, pijnen, en angsten in jou oproepen. De reis naar binnen brengt je de antwoorden, de verlichting en het geluk wat in ons allen leeft. 

Veel van onze problemen en negatieve patronen hebben dieper liggende oorzaken dan wij ons realiseren. Oefeningen, therapieën, of behandeling gericht op het wegnemen of doorbreken van blokkades geven een opgelucht en verlicht gevoel. Je bent tenslotte bevrijd van een blokkade en er aan verbonden klachten. Zonder het verwerken van onderliggende trauma's, duurt het vaak niet lang voordat oude sentimenten naar boven komen in de vorm van weerstand, of het gevoel van weer bij af te zijn. 

Trauma's komen vanuit een verdrongen verleden, familielijnen en zelfs vorige levens. Door in ons hoger bewustzijn te stappen tijdens een ceremonie kunnen wij dieper zakken en zo emoties doorleven en loslaten. Zo een innerlijke bevrijding ervaren mensen als lifechanging. Omdat trauma’s vaak lang in ons systeem leven, komen na de heling nieuwe blokkades, weerstand en felle emoties naar boven. Door deze groeipijnen te leren herkennen, erkennen en van te leren wordt er een pad geruimd voor een blij, gelukkig leven. 

Een innerlijke reis bestaat uit helende stappen die bevrijden uit een doolhof van kleverige patronen die zich diep in ons systeem hebben genesteld. Stappen zetten vanuit het hoofd zijn vaak niet de juiste omdat ze zijn gedreven door pijn en angst of juist het vermijden hiervan.

Natuur Zijn leert je uit je hoofd te stappen en helpt je in contact te treden met een hoger bewustzijn. Onder begeleiding en ondersteund met natuurmedicijnen, voice healing en sjamanistische instrumenten zak je diep in je essentie. Vanuit hier, verwelkom je op een veilige manier blokkades, onderliggende trauma's en diepliggende overtuigingen. Door je hieraan over te geven ervaar je wat erachter zit, waar het vandaan komt, wat het je wil leren. De heling die hierdoor plaats vindt gaat heel diep waardoor je opgelucht en opgeschoond verder gaat. Het is belangrijk lief voor jezelf te zijn en de ruimte en tijd te nemen om bij te komen van alles wat in beweging is gezet en zo de positieve ontwikkelingen te integreren in je leven.

Uitnodigen

Meditatie, Qi gong, mindfulness oefeningen en ademtechnieken helpen je uit het hoofd, waardoor je in jezelf kunt zakken. Plant medicijnen zoals rapeh, blauwe lotus en cacao helpen je om te aarden en in dieper contact te komen met jezelf. 

Aangaan

Sjamanenstem, cacao en paddenstoelen brengen je in contact met je hoger bewustzijn. Onder veilige begeleiding komen diepliggende blokkades en trauma's naar boven. Door oude pijn en angst te verwelkomen en een plek te geven komt er heling.

Bevrijden

Met het loslaten van trauma's komen verkropte emoties en weggedrukte herinneringen naar boven. Opstellingswerk helpt met het herkennen en verwerken van weerstanden. Kaartreading geeft richting en natuur-wandelingen de inzichten die helpen om groeipijnen te ontgroeien.  

Integreren

De ceremonies, groepscirkels en trajecten van Natuurzijn helpen bij jouw groei en spirituele ontwikkeling. Het gaat er echter om dat de je de lessen en ervaringen in het dagelijks leven verankert met je eigen rituelen. Zo creëer je een vrij, blij en gelukkig leven.  

HIER AANMELDEN
ceremonie - cirkel - traject

“Het was een hele fijne, rustgevende avond waarin we via verschillende ingangen rust en inzicht in onszelf vonden”

— Esther, 45 jaar

Bel of mail  voor een afspraak en meer informatie

06-17102522
maaike@natuurzijn.nl

bottom of page