top of page

Creative flow ceremonie

2½ uur | € 185

+ Rapé, Blauwe lotus

De creatieve flow ceremonie begint met plant medicijnen, rituelen, lichaamswerk. Hierdoor zak je dieper in je lichaam en uit je hoofd waardoor je rust en ruimte ervaart. De creatieve opdrachten creëren een flow waaruit inzichten ontstaan, overtuigingen wegvallen. Vision board en intuïtief tekenen leggen de basis voor het manifesteren van je intenties.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Creative flow ceremonie

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Rite of the Womb en Voice healing

Creative flow ceremonie

Rite of the Womb en Medicijnwiel wandeling

Wat is creatieve flow?


Bij creatieve flow gaat het om in overgave de ruimte te laten voor een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf, krijt en andere materialen vormgeven aan jouw innerlijke beleving. Hierdoor kunnen er boodschappen vanuit het onderbewuste bewust worden en je duidelijke inzichten geven. Je hebt zo een tastbaar kompas waar je de komende periode telkens naar terug kan keren voor bevestiging, aanmoediging en richting.


Wat ervaar je in de creatieve ceremonie?


Deze ceremonie starten we naar wens met een plantmedicijn ritueel voor extra creatieve flow. Vervolgens doen we zachte en vrouwelijke Qi Gong, Lichaamswerk, eventueel dans om in het lichaam te zakken. Het creatieve werk kan bestaan uit het maken van een moodboard gericht op jouw intentie en thema's van het moment, het verleden of in de toekomst. We nemen ook het thema manifesteren mee om de creatieve flow te vertalen naar het echte leven.


De creatieve meditatie met intuïtief tekenen/ schilderen van de opgekomen thema's kan ook wel als een proces gezien worden waarin je loskomt van je denken. Een intuïtief werkstuk weerspiegelt eigenlijk de verlangens, kwaliteiten en blokkades van de maker en is daarom ook vaak emotioneel van aard.

De creatieve meditatie


Voordat je gaat tekenen, plakken of schilderen is het belangrijk om een soort van verbinding te leggen met je innerlijke persoon. Het luisteren, voelen en volgen kan hierbij helpen. Vervolgens kies je een materiaal (bv. verf) naar keuze en gaat op een intuïtieve manier vormgeven aan jouw innerlijke beleving. Als er meer overgave is zal het volgen van je intuïtie ook steeds beter gaan. Daarnaast zal je soms blokkades tegenkomen, maar ook gewoon mee stromen met je innerlijke beleving. Uiteindelijk zal het intuïtief schilderen/ tekenen/ plakken vreugdevolle resultaten teweegbrengen.


En hoe verder?


Creatieve flow is eigenlijk een manier om jezelf beter te leren kennen. Het wordt daarom ook wel een innerlijke reis genoemd waarin je de ware ik ontdekt. Door vaker te spelen en creëren zul je meer rust zult ervaren in het dagelijkse leven, maar ook dat je dichter bij jezelf komt te staan omdat je helder krijgt welke richting je werkelijk op wilt in je leven.

 • Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer
  10 mrt. 10:00 – 30 jun. 15:00
  Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland
  Wakker dit voorjaar jouw vrouwen wijsheid aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! Als vrouwen samen komen ontstaat er magie!
  Delen
 • Ademwerk met Voice Healing en stembevrijding
  zo 02 apr.
  Capelle aan den IJssel
  02 apr. 13:30 – 17:30
  Capelle aan den IJssel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland
  Een duik in jouw onderbewustzijn met adem en klank. Beleef een bevrijdende dag.
  Delen
 • Meditatie Avond met Qi Gong en afsluitend Klankbad
  12 apr. 19:45 – 21:15
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Delen
bottom of page