Creative flow ceremonie

2½ uur | € 185

+ Rapé, Blauwe lotus

De creatieve flow ceremonie begint met plant medicijnen, rituelen, lichaamswerk. Hierdoor zak je dieper in je lichaam en uit je hoofd waardoor je rust en ruimte ervaart. De creatieve opdrachten creëren een flow waaruit inzichten ontstaan, overtuigingen wegvallen. Vision board en intuïtief tekenen leggen de basis voor het manifesteren van je intenties.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Creative flow ceremonie

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Rite of the Womb met Voice healing

Creative flow ceremonie

Rite of the Womb en Sjamanen wandeling

Wat is creatieve flow?


Bij creatieve flow gaat het om loslaten en de ruimte te laten voor een innerlijke reis, een ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Het bestaat uit luisteren, voelen en volgen. Daarna ga je op een expressieve of intuïtieve manier met verf, krijt en andere materialen vorm geven aan jouw innerlijke beleving.


De uitnodiging van de creatieve flow


Deze ceremonie starten we met een plantmedicijn ritueel voor extra creatieve flow. Vervolgens doen we zachte en vrouwelijke Qi Gong, Lichaamswerk, eventueel dans om in het lichaam te zakken. Het creatieve werk kan bestaan uit het maken van een moodboard gericht op jouw intentie en thema's van het moment, het verleden of in de toekomst. We nemen ook het thema manifesteren mee om de creatieve flow te vertalen naar het echte leven.


De creatieve meditatie met intuïtief tekenen/ schilderen van de opgekomen thema's kan ook wel als een proces gezien worden waarin je loskomt van je denken. Een intuïtief werkstuk weerspiegelt eigenlijk de verlangens, kwaliteiten en blokkades van de maker en is daarom ook vaak emotioneel van aard.


Bevrijding door creatieve meditatie


Voordat je gaat tekenen, plakken of schilderen is het belangrijk om een soort van verbinding te leggen met je innerlijke persoon. Het luisteren, voelen en volgen kan hierbij helpen. Vervolgens kies je een materiaal (bv. verf) naar keuze en gaat op een intuïtieve manier vorm geven aan jouw innerlijke beleving. Als er meer overgave is zal het volgen van je intuïtie ook steeds beter gaan. Daarnaast zal je soms blokkades tegenkomen, maar ook gewoon meestromen met je innerlijke beleving. Uiteindelijk zal het intuïtief schilderen vreugdevolle resultaten teweegbrengen.


Integratie


Creatieve flow is eigenlijk een manier om jezelf beter te leren kennen. Het wordt daarom ook wel een innerlijke reis genoemd waarin je de ware ik ontdekt. Door vaker te spelen en creëren zul je meer rust zult ervaren in het dagelijkse leven, maar ook dat je dichter bij jezelf komt te staan.

 • Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
  Meerdere datums
  za 23 jul.
  Locatie Reijgershof
  23 jul. 10:00 – 24 jul. 17:00
  Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.
  Delen
 • Sjamanistische klank meditatie cirkel
  30 jul. 10:00 – 12:00
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.
  Delen
 • Workshop stem- en klankheling @ Ayuna Festimony
  09 sep. 14:00 – 11 sep. 17:00
  Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland
  Verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem. Daarna ontvangen de deelnemers een stem- en klankheling als groep.
  Delen

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>