top of page

Cacao ceremonie met de intuïtieve stem

2 uur | € 165

+ Rapé, Blauwe lotus

De cacao ceremonie brengt je in diep contact met jezelf en opent je hart. In combinatie met de sjamanenstem worden er diepliggende delen van jezelf geraakt en geroerd. De sjamanenstem brengt je bij diepliggende angsten en pijnen en geeft je de wijsheid, de inzichten en de kracht om die te verwerken en los te laten. Na deze ceremonie voel jij je verlicht en verlost.

Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Cacao ceremonie met de intuïtieve stem

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Medicijnwiel Wandeling met Krachtdieren

Cacao ceremonie met de intuïtieve stem

Agua de Florida ceremonie

Wat is een cacao ceremonie?


Tijdens deze ceremonie zullen we gebruik maken van een ritueel klaargemaakte cacaodrank. De cacao die hiervoor gebruikt zal worden is rauwe, pure, biologische en ongebrande cacao uit Nicaragua. Alle gezonde eigenschappen worden zo behouden zoals vitamines en mineralen. Al eeuwen wordt op deze manier met cacao gewerkt door natuurvolkeren in hun heilige rituelen. Zo noemden de Maya’s cacao ‘food of the Gods’ omdat ze geloofden dat je ermee in contact komt met de goden. Ceremoniële cacao in pure vorm heeft een hart openend effect, het brengt je dichter bij jezelf, ondersteund je om dieper in meditatie te gaan en wakkert je creativiteit aan. Je komt er mee in contact met je levensenergie wat een goddelijke ervaring is. Onverwerkte emoties kunnen naar boven komen bij het drinken van een ceremoniële dosis cacao en daarmee heeft het ook een energetisch en mentaal reinigend effect. Cacao is een zacht plantmedicijn waarbij je niet gaan hallucineren maar juist meer je lichaam gaat ervaren en daardoor aardend werkt. Er zal gewerkt worden vanuit het sjamanistische principe dat alles bezield is, zo ook de cacao waar we mee werken.


De uitnodiging van de cacao


Na het nemen van een ceremoniële dosis begeleid ik je om werkelijk contact te maken met de spirit van de cacaodrank om ze het meeste uit de ervaring te halen. De cacao voelt stromend en wakkert creativiteit aan. Haar spirit voelt zacht en heel vrouwelijk waardoor je warm van binnen wordt en kan voelen waar het werkelijk om gaat in mijn leven. Maar vergis je niet, ze is ook heel krachtig en deze spirit kan je ook een diepe reiniging geven op zowel fysiek, energetisch als mentaal vlak.


We verbinden ons met onze ademhaling en ons hart middels mediatie en visualisatie en met ons lichaam door lichaamswerk, kundalini mediatie en Qi gong oefeningen. Door de rituelen en de cacao kunnen we diep in onszelf keren en komt vanuit het onderbewustzijn naar boven wat er werkelijk in ons speelt en waar we werkelijk behoefte aan hebben. Alles op een zachte en heel behapbare manier.


De bevrijding met de sjamanen stem


Je maakt de innerlijke reis liggend op een fijn matras en ondergaat een klankband van instrumenten zoals sjamanen drum, Surinaamse trommel, klankschalen, windgongen, ratels en rainstick. Ik stem mij af op jou als persoon of de groep en ga intuïtief zingen. Deze zang staat wel bekend als ‘Lichttaal’ of ‘Oerzang’. Het activeert oude delen in je hersenen waardoor je beelden kunt krijgen, energetisch wordt opgeschoond en je oorsprong weer zal kunnen herinneren. Wie je in essentie bent. Ook door de trilling in mijn stem vindt er een activatie en opschoning in je plaats.


In het laatst deel van de ceremonie delen wij de ervaringen en maken de vertaling naar de ingebrachte intenties en praktische rituelen waarmee je de ontvangen heling en inzichten kunt verankeren in je dagelijks leven.


Integratie


Na de ceremonie ervaar je een opgelucht, dankbaar en verlicht gevoel. Door het doorbreken van blokkades en overtuigingen kan diepe vermoeidheid naar boven komen en is het belangrijk jezelf de tijd en ruimte te geven om te herstellen en te integreren. De maandelijkse thema ceremonies zijn een mooie aanvulling om je verdere ontwikkeling vorm te geven en te leren met en van andere gelijkgestemden. Met een 1 op 1 traject kan je jouw ervaring ook verder uitdiepen.

 • Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer
  10 mrt. 10:00 – 30 jun. 15:00
  Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland
  Wakker dit voorjaar jouw vrouwen wijsheid aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! Als vrouwen samen komen ontstaat er magie!
  Delen
 • Ademwerk met Voice Healing en stembevrijding
  zo 02 apr.
  Capelle aan den IJssel
  02 apr. 13:30 – 17:30
  Capelle aan den IJssel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland
  Een duik in jouw onderbewustzijn met adem en klank. Beleef een bevrijdende dag.
  Delen
 • Meditatie Avond met Qi Gong en afsluitend Klankbad
  12 apr. 19:45 – 21:15
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Delen
bottom of page