top of page

Medicijnwiel Wandeling met Krachtdieren

2 uur | € 135

Een sjamanistische wandeling is een wandeling in de natuur waarbij je je verbindt met jezelf en de levende wereld. De wandeling heelt, geeft inzichten in moeilijke situaties en antwoorden op levensvragen. De sjamanistische rituelen in de natuur brengen je hoofd tot rust en zetten je binnenwereld in beweging waardoor vastzittende energie en blokkades vrijkomen.

Medicijnwiel Wandeling met Krachtdieren

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Medicijnwiel Wandeling met Krachtdieren

Cacao ceremonie met de intuïtieve stem

Agua de Florida ceremonie

De helende werking van de natuur


Tijdens een Medicijnwiel Wandeling maak je contact met Moeder Natuur en haar elementen die een helend of bevrijdend effect op je hebben. We zullen werken met een oeroud ritueel in een nieuw jasje, wat gebruikt werd en wordt bij natuurvolkeren: Het Medicijnwiel. Met behulp van het Krachtdieren Coach spel en materialen uit de natuur die symbool staan voor wat er vanbinnen bij jou leeft maak je een heilige cirkel. Je gaat zelf in het midden staan waar jij je bezint op jouw vraag die je in wilt brengen en waar je helderheid over wilt ontvangen. Het Medicijnwiel is als een kompas. Op elke windrichting leg je een krachtdieren kaart. Elke windrichting vertegenwoordigd een ander aspect van jou. De ene windrichting staat bijvoorbeeld voor wat je nog mag ontwikkelen aan talenten met betrekking tot jouw vraag, de ander voor wat je juist al in huis hebt, wat je nog los mag laten etc. Zo ontstaat er na het lopen van jouw Medicijnwiel antwoord op jouw vraag vanuit verschillende invalshoeken.


De krachtdieren coach kaarten geven veel informatie en vragen voor bezinning waardoor jouw ingebrachte onderwerp uitgediept zal worden. Natuur, buitenlucht en groene landschappen verhogen daarnaast ons serotonine-gehalte, verlaagt het buitenzijn de hartslag en vermindert het vrijkomen van stresshormonen. Serotonine wordt ook wel het geluk hormoon genoemd die rustgevend inwerkt op onze emoties en stemmingen en voor een betere nachtrust zorgt.


Wat ervaar je bij een Medicijnwiel Wandeling?


De natuur en frisse buitenlucht zorgen ervoor dat je beter kunt ontspannen, het wordt stil in je hoofd waardoor je beter bij je gevoel kan komen. Omdat je beweegt, komt hetgeen wat vast lijkt te zitten in je hoofd ook in beweging. Doordat de gesprekken en meditaties voor een deel wandelend worden uitgevoerd, is er ruimte voor stilte, nieuwe inzichten en overpeinzingen. Je hoeft elkaar niet altijd aan te kijken waardoor het makkelijker is gevoelig of pijnlijke zaken te uiten. Rituelen op basis van de kracht van de natuur zoals het medicijnwiel werken op het bewuste en onbewuste niveau en nemen blokkades weg. Met behulp van het krachtdieren coach spel en het Medicijnwiel in de natuur ontstaan verrassende confrontaties met jezelf en de omgeving die inzicht geven en oplossingsrichtingen bieden voor jouw situatie. Het is een mooie, verhelderende, bekrachtigende sessie.


Medicijnwiel wandeling combinaties


De Medicijnwiel Wandeling kan ook worden gecombineerd met andere ceremonies op basis van de stem, cacao ceremonie en de vrouwelijke energie. Zo kan het een mooie verheldering zijn voor jouw intentie of als integratie dienen na een ceremonie.

 • Ceremony of Ancestral Medicine With Elder Taita Mayor Leonel Tascon uit Colombia
   Ceremony of Ancestral Medicine With Elder Taita Mayor Leonel Tascon uit Colombia
  vr 29 sep
  Amsterdam
  29 sep 19:00 – 15 okt 19:00
  Amsterdam, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  29 sep 19:00 – 15 okt 19:00
  Amsterdam, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Taita Mayor Leonel Tascon komt drie weken naar Nederland. Hij is een krachtige sjamaan van de Embera Chami stam in Colombia. Hij is bekend om zijn krachtige healingen en de wijsheid vanuit zijn voorouders die hij graag met je deelt.
  Delen
 • Ontspannen met Qi Gong, Klank en Meditatie
  Ontspannen met Qi Gong, Klank en Meditatie
  di 31 okt
  Delft
  31 okt 19:45 – 21:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  31 okt 19:45 – 21:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Rust in je hoofd en een ontspannen, soepel lijf!
  Delen
 • Cacao ceremonie met helende klanken
  Cacao ceremonie met helende klanken
  vr 24 nov
  Delft
  24 nov 19:15 – 21:45
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  24 nov 19:15 – 21:45
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Laat je heerlijk onderdompelen in een hart openende en verwarmende ervaring met ceremoniële, pure cacao, mediatie en een innerlijke reis op de klanken van mijn stem en instrumenten.
  Delen
 • Kundalini en Voice Activatie
  Kundalini en Voice Activatie
  zo 26 nov
  Delft
  26 nov 10:00 – 16:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  26 nov 10:00 – 16:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Wakker jouw levensenergie aan en bevrijd jouw stem! Leef!
  Delen
 • Hart en Baarmoeder verbinding dag retraite voor vrouwen
  Hart en Baarmoeder verbinding dag retraite voor vrouwen
  za 09 dec
  Delft
  09 dec 10:00 – 18:00
  Delft, Abtswoude Delft
  09 dec 10:00 – 18:00
  Delft, Abtswoude Delft
  We zakken deze dag met onze aandacht diep in onze baarmoeder, onze heilige plek waar het bruist van de creatie kracht en vrouwelijke energie. We maken diep contact met ons hart zodat we deze twee krachtige plekken met elkaar kunnen verbinden. Onze creaties zullen hierdoor hart gedragen zijn
  Delen
bottom of page