top of page

Stembevrijding ceremonie

2 uur | € 165

+ Online integratie sessie van ½ uur

Bij stembevrijding neem je je gevoelens waar en geef je daar klank aan. Je bezingt wat er is: vreugde, verdriet, frustratie, pijn In de ceremonie opent je hart waarna je eigen helend instrument, je stem, je bevrijdt van hardnekkige overtuigingen en zelf opgelegde beperkingen. Je leert jezelf en je stem lief te hebben en zingt heerlijk en helend vanuit je hart.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Stembevrijding ceremonie

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Voice healing ceremonie

Voice healing met Stembevrijding

Stembevrijding ceremonie

De helende werking van je eigen stem


De stem is jouw eigen unieke medicijn die je altijd bij je hebt en is een portaal naar een ander bewustzijn. Door met je aandacht naar binnen te zingen ben je echt aanwezig in het nu en is je hoofd helemaal leeg. Je kunt namelijk bijna niet tegelijk zingen en denken. Met je eigen unieke geluid tril je opgeslagen emoties, trauma’s en blokkades los en ontdek je jouw unieke zielenstem..


Wat ervaar je in de stembevrijding ceremonie?


Bij stembevrijding gaat het over de bevrijding van je gevoelens en je emoties. Het is je stem gebruiken zonder blokkades, drempels en kaders. Puur, kwetsbaar en rauw. Het gaat om jezelf de ruimte geven. Je zingt met je aandacht naar binnen gericht. Je geeft ongenuanceerd klank aan dat wat er vanbinnen te voelen valt en tegelijk richt je jouw aandacht op de trilling van jouw stem in je lichaam. Je zingt als het ware met je hart op de tong. Je zingt niet voor een ander, het hoeft dus ook niet mooi te zijn of aan andere standaarden te voldoen.


Je zingt omdat je jezelf rauw en puur wilt uiten en omdat jouw unieke trilling in je stem je van binnenuit een massage kan geven, je rust kan brengen en je blokkades los kan zingen. Je ervaart bij stembevrijding de heling die je stem je kan brengen waarna je vrijer door het leven gaat. Door het gebruik van diverse stem- en energetische oefeningen, diepe klankmeditaties, visualisatie, gebruik van stemvorken en opstellingswerk leer je om je stem in te zetten als helingtool en jezelf in klank de wereld in te zetten.


De innerlijke reis met je eigen bevrijde stem


Je klankt en-of zingt met het hart op de tong, rauw en puur al jouw niet geuite emoties en gevoelens los. Je zingt jezelf de rust en ontspanning in. Je ervaart een leeghoofd, een verruimd bewustzijn en kan jouw eigen zielenstem ontdekken. Je geeft jezelf een massage met de trilling van jouw unieke geluid. Je maakt contact met jouw levensenergie en heft blokkades op die ervoor zorgen dat jij je niet vrijelijk kunt uiten. We zullen deze beperkende delen in jou verwelkomen en horen welke boodschap ze hebben. Waarna je ze vrij kunt zetten. We doen dit met een fijne, rustige opbouw in het programma waardoor jij je geheel veilig zult voelen om jezelf op je eigen tijd en tempo te laten horen.


En hoe verder?


Na de ceremonie voel je je blij, opgelucht en bevrijd van bekende en onbekende blokkades. Je ervaart totale rust. Deelnemers geven aan dat ze zich na afloop meer durven te laten zien, ze beter hun grenzen aan geven en meer voor zichzelf opkomen. Ze voelen zich lichter en letterlijk bevrijd. De tools en technieken van de ceremonie kun je volledig integreren in je dagelijks leven waardoor je steeds meer van jezelf kunt bevrijden.

 • Magische Vrouwen Traject Lente/ Zomer
  10 mrt. 10:00 – 30 jun. 15:00
  Delft, Abtswoude, 2622 KL Delft, Nederland
  Wakker dit voorjaar jouw vrouwen wijsheid aan, geef jezelf een boost met 5 magische live ceremonies en 4 online sessies! Als vrouwen samen komen ontstaat er magie!
  Delen
 • Ademwerk met Voice Healing en stembevrijding
  zo 02 apr.
  Capelle aan den IJssel
  02 apr. 13:30 – 17:30
  Capelle aan den IJssel, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland
  Een duik in jouw onderbewustzijn met adem en klank. Beleef een bevrijdende dag.
  Delen
 • Meditatie Avond met Qi Gong en afsluitend Klankbad
  12 apr. 19:45 – 21:15
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Delen
bottom of page