top of page

Voice healing ceremonie

2 uur | € 200

+ Online integratie sessie van ½ uur
+ Rapé, Blauwe lotus

Voice healing dringt door tot je essentie, verlicht trauma’s en creëert innerlijke rust. De trillingen schonen je energetisch waardoor je fijner in je vel zit. De sjamanenstem brengt je bij diepliggende angsten en pijnen en geeft je de wijsheid, de inzichten en de kracht om die te verwerken en los te laten. Na deze heling kun je vol(ler) in het leven staan.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Voice healing ceremonie

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Voice healing ceremonie

Voice healing met Stembevrijding

Stembevrijding ceremonie

Wat is de helende werking van de stem?


Geluidsgolven hebben ontzettend veel kracht en het effect op mensen is groter dan je misschien zou denken. Ze kunnen stress verminderen en je zenuwstelsel kalmeren waardoor je meer in balans komt. We zetten veel emoties en trauma’s vast in ons lijf waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan die wij met geluid kunnen losmaken. Blokkades trillen los, waardoor jouw energie weer vrij door je lijf gaat stromen. Je bereikt een hogere staat van bewustzijn. De stem is een uniek heling instrument, het is het enige instrument wat werkelijk bezield is.


Wat ervaar je in de voice healing ceremonie?


Met mijn hulp stem je jezelf af op je intentie en begeleid ik je met een mooi ritueel naar het ‘waarom’ van de sessie. Waar liggen je behoeftes, wat heb je nodig op dit moment? Vervolgens doen we een meditatie gericht op de ademhaling en het hart. Deze heling is goed om lichamelijke pijn te verzachten, je zult meer innerlijke rust ervaren en het zal je energetisch opschonen waardoor je fijner in je vel komt te zitten. Je voelt wat echt belangrijk voor je is in jouw leven, wat jij nodig hebt en wat jij de wereld in wil brengen. Met mijn stem en instrumenten komen er verschillende tonen en trillingen vrij die blokkades in je lijf en emoties los maken. Een Voice Healing voelt als een reis in jezelf waarin je door verschillende emotionele lagen heen beweegt.


De innerlijke reis met de intuïtieve stem


Ik zing intuïtief in een taal die ook wel ‘lichttaal’ of Oer-zang wordt genoemd en waarvan de klanken alleen met je hart en op zielsniveau kan verstaan. Hierdoor word je echt je gevoel ingetrokken. Deze zang stimuleert oeroude delen in je hersenen waardoor je oorsprong zult herinneren. Het brengt je weer terug naar de kern van het leven. Waar gaat het jou echt om in je leven? Wie ben jij van oorsprong?


Mijn zang is hoogstpersoonlijk, hierdoor weet ik nooit van tevoren wat er door mij heen zal stromen aan zang, klanken en taal. Achteraf kan ik je meer vertellen over wat ik zag of voelde. Cliënten vertellen over allerlei associaties bij het horen van mijn zang. Zo ‘reisden’ ze naar de natuur in Afrika, of bevonden zich onder indianen of een ander oervolk. Het werk met de stem wat ik doe noem je ook wel channelen. Door het zingen breng ik mijzelf in trance waardoor ik in een verruimd bewustzijn kom en mij af kan stemmen op jouw ziel. Hierbij blijf ik zelf bij bewustzijn waardoor er een veilige ruimte ontstaat. Tijdens het zingen zal ik daarnaast gebruik maken van instrumenten zoals sjamanen drum, windgongen, klankschalen, ratels etc. Hiernaast heb ik diverse kristallen en helende (zelfgemaakte) plantenspray ’s die ik tijdens de Voice Healing inzet.


Hoe verder?


Het ondergaan van een Voice Healing is aardend en geeft inzichten en richting aan je leven. Je voelt je lichter en vrijer achteraf. Soms moet er eerst nog diepe vermoeidheid uitkomen. Geef jezelf hier vooral hieraan over en drink veel zuiver water achteraf. Tijdens de ceremonie komt niet alleen veel energie vrij, diepliggende blokkades worden doorbroken en oud pijn kan naar boven komen. Daarom is er achteraf altijd nazorg via whatsapp om vragen te beantwoorde, interne conflicten een plek te geven en je helingsproces te ondersteunen.

 • Ceremony of Ancestral Medicine With Elder Taita Mayor Leonel Tascon uit Colombia
   Ceremony of Ancestral Medicine With Elder Taita Mayor Leonel Tascon uit Colombia
  vr 29 sep
  Amsterdam
  29 sep 19:00 – 15 okt 19:00
  Amsterdam, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  29 sep 19:00 – 15 okt 19:00
  Amsterdam, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Taita Mayor Leonel Tascon komt drie weken naar Nederland. Hij is een krachtige sjamaan van de Embera Chami stam in Colombia. Hij is bekend om zijn krachtige healingen en de wijsheid vanuit zijn voorouders die hij graag met je deelt.
  Delen
 • Ontspannen met Qi Gong, Klank en Meditatie
  Ontspannen met Qi Gong, Klank en Meditatie
  di 31 okt
  Delft
  31 okt 19:45 – 21:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  31 okt 19:45 – 21:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Rust in je hoofd en een ontspannen, soepel lijf!
  Delen
 • Cacao ceremonie met helende klanken
  Cacao ceremonie met helende klanken
  vr 24 nov
  Delft
  24 nov 19:15 – 21:45
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  24 nov 19:15 – 21:45
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Laat je heerlijk onderdompelen in een hart openende en verwarmende ervaring met ceremoniële, pure cacao, mediatie en een innerlijke reis op de klanken van mijn stem en instrumenten.
  Delen
 • Kundalini en Voice Activatie
  Kundalini en Voice Activatie
  zo 26 nov
  Delft
  26 nov 10:00 – 16:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  26 nov 10:00 – 16:30
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Wakker jouw levensenergie aan en bevrijd jouw stem! Leef!
  Delen
 • Hart en Baarmoeder verbinding dag retraite voor vrouwen
  Hart en Baarmoeder verbinding dag retraite voor vrouwen
  za 09 dec
  Delft
  09 dec 10:00 – 18:00
  Delft, Abtswoude Delft
  09 dec 10:00 – 18:00
  Delft, Abtswoude Delft
  We zakken deze dag met onze aandacht diep in onze baarmoeder, onze heilige plek waar het bruist van de creatie kracht en vrouwelijke energie. We maken diep contact met ons hart zodat we deze twee krachtige plekken met elkaar kunnen verbinden. Onze creaties zullen hierdoor hart gedragen zijn
  Delen
bottom of page