Voice healing ceremonie

2 uur | € 200

+ Online integratie sessie van ½ uur
+ Rapé, Blauwe lotus

Voice healing dringt door tot je essentie, verlicht trauma’s en creëert innerlijke rust. De trillingen schonen je energetisch waardoor je fijner in je vel zit. De sjamanenstem brengt je bij diepliggende angsten en pijnen en geeft je de wijsheid, de inzichten en de kracht om die te verwerken en los te laten. Na deze heling kun je vol(ler) in het leven staan.

Met cacao ritueel: ½ uur | € 30
Micro dosis Psilocybine: 1 uur : € 60

Voice healing ceremonie

Voor wie?

 • Vastzitten in negetieve gedachten, gedrag, patronen

 • Leven met angst, verdriet, pijn, trauma

 • Veel onrust, onzekerheid, burnout, irritatie ervaren

Waarom?

 • Rust in het hoofd, lichaam en geest

 • Inzicht in je levenssituatie en terugkomende thema's

 • Heling van fysieke en energetische blokades

Voice healing ceremonie

Voice healing met Stembevrijding

Stembevrijding ceremonie

Wat is de helende werking van de stem?


Geluidsgolven hebben ontzettend veel kracht en het effect op mensen is groter dan je misschien zou denken. Ze kunnen stress verminderen en je zenuwstelsel kalmeren waardoor je meer in balans komt. We zetten veel emoties en trauma’s vast in ons lijf waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan die wij met geluid kunnen losmaken. Blokkades trillen los, waardoor jouw energie weer vrij door je lijf gaat stromen. Je bereikt een hogere staat van bewustzijn.


De uitnodiging


Met mijn hulp stem je jezelf af op je intentie en begeleid ik je met een mooi ritueel naar het ‘waarom’ van de sessie. Waar liggen je behoeftes, wat heb je nodig op dit moment? Vervolgens doen we een meditatie gericht op de ademhaling en het hart. Deze heling is goed om lichamelijke pijn te verzachten, je zult meer innerlijke rust ervaren en het zal je energetisch opschonen waardoor je fijner in je vel komt te zitten. Je voelt wat echt belangrijk voor je is in jouw leven, wat jij nodig hebt en wat jij de wereld in wil brengen. Met mijn stem en instrumenten komen er verschillende tonen en trillingen vrij die blokkades in je lijf en emoties los maken. Een Stem Heling voelt als een reis waarin je door verschillende emotionele lagen heen beweegt.


De bevrijding met de sjamanen stem


Ik zing intuïtief in een taal die ook wel ‘lichttaal’ of Oer-zang wordt genoemd en waarvan de klanken alleen met je hart en op zielsniveau kan verstaan. Hierdoor word je echt je gevoel ingetrokken. Deze zang stimuleert oeroude delen in je hersenen waardoor je oorsprong zult herinneren. Het brengt je weer terug naar de kern van het leven. Waar gaat het jou echt om in je leven? Wie ben jij van oorsprong?


Mijn zang is hoogstpersoonlijk en weet ik nooit van tevoren wat er door mij heen zal stromen aan zang, klanken en taal. Achteraf kan ik je meer vertellen over wat ik zag of voelde. Cliënten vertellen over allerlei associaties bij het horen van mijn zang. Zo ‘reisden’ ze naar de natuur in Afrika, of bevonden zich onder indianen of een ander oervolk.


Integreren


Het ondergaan van een Sound Healing is aardend en geeft inzichten en richting aan je leven. Je voelt je lichter en vrijer achteraf. Soms moet er eerst nog diepe vermoeidheid uitkomen. Geef jezelf hier vooral hier aan over en drink veel zuiver water achteraf. Er kan veel loskomen tijdens een sessie en het is fijn als je daarna wat tijd voor jezelf hebt.

 • Sjamanistische Voice- en Sound healing Ceremonie @ Frequency Vibes
  Meerdere datums
  za 23 jul.
  Locatie Reijgershof
  23 jul. 10:00 – 24 jul. 17:00
  Locatie Reijgershof, Provincialeweg 30, 1108 AB Amsterdam, Nederland
  Deelnemers ontvangen een sjamanistische Voice- en soundhealing als groep. Ik zal hierbij intuïtief zingen waarbij er naast zang en klanken, light language, oerzang gechanneld zal worden. Wij verkennen de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem.
  Delen
 • Sjamanistische klank meditatie cirkel
  30 jul. 10:00 – 12:00
  Delft, Abtswoude 15A, 2623 NB Delft, Nederland
  Voel je gedragen bij deze bijzondere sjamanistische klankbeleving.
  Delen
 • Workshop stem- en klankheling @ Ayuna Festimony
  09 sep. 14:00 – 11 sep. 17:00
  Landgoed Energy Up, Wielseweg 9, 3896 MB Zeewolde, Nederland
  Verkennen van de eigen stem en de helende werking van het gebruik van de eigen stem. Daarna ontvangen de deelnemers een stem- en klankheling als groep.
  Delen

Een met de natuur

De natuur is een bron van inspiratie, spiegelt wat in jou leeft en beweegt je naar je hart
>>

Kracht van de Stem

De stem is een uniek instrument voor zelfheling, opschoning en persoonlijke groei
>>

Kracht_vrouw.png

Vrouwelijke energie

Maak contact en gebruik de vrouwlijke energie die creeert, heelt en balans brengt 
>>

Plant medicijnen

Plantmedicijnen ondersteunen jouw innerlijke processen en verruimen je bewustzijn
>>