vr 17 mei | Centrum Dynamis

Avond Retraite: 'Bloeien'

Heb je het gevoel dat je wel wat voeding kunt gebruiken in de vorm van stilte en rust om daarna weer voluit te kunnen bloeien? Wees dan welkom deze avond.
Registratie is afgesloten
Avond Retraite: 'Bloeien'

Tijd en locatie

17 mei 2019 19:15 – 21:30
Centrum Dynamis, Floris Burgwal 194, 2907 PL Capelle aan den IJssel, Nederland

Over het evenement

Stel je voor, je zit met je gezicht in de zon op een prachtige plek, genietend van de volle geuren van de bloeiende natuur, je agenda is leeg en je hoeft niets anders te doen dan je over te geven aan het moment en te genieten.

Klinkt jou dit ook fantastisch in de oren? Voel jij je als bezige bij soms ook wat moe en gestresseerd? Of lukt het je simpelweg niet altijd om tijd voor jezelf te maken om stil te staan bij wat jij echt nodig hebt om op te laden? Heb je het gevoel dat je wel wat voeding kunt gebruiken in de vorm van stilte en rust om daarna weer voluit te kunnen bloeien? Wees dan welkom deze avond.

Voed jezelf met tijd, ruimte, rust, zachtheid en stilte helemaal voor jou! Na deze avond bruis jij weer van energie om volop verder te bloeien, voel jij je heerlijke ontspannen en weet jij wat jij hiervoor nodig hebt in je dagelijks leven aan (geestelijke) voeding.

Hoe: meditatie, visualisatie, Qi gong, stilte, rustige, mooie muziek, meditatief tekenen/ schilderen, reflectie en eventueel een inzicht kaart trekken.

We beginnen actief en zullen naar mate het programma vordert steeds dieper de rust in gaan.

Kosten: 25euro p.p.

Na betaling van het gehele bedrag ben jij verzekerd van een plekje. Bij de aanmelding krijg je informatie over hoe te betalen.

Wees er snel bij want er zijn maar 6 plekjes beschikbaar.

Aanmelden of vragen: maaike@natuurzijn.nl/ 06-17102522

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement